Lukasz Gikiewicz a fost adus de vicecampioană în august, într-o perioadă în care atât Gnohere, cât și Hora erau indisponibili. Nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor și, odată cu revenirea celor doi atacanți, nu a mai fost util pentru staff-ul tehnic.
FCSB a încercat să îl determine să își rezilieze contractul, mai ales că vârful spunea la venirea în România că va pleca singur dacă nu dă randament. Doar că polonezul a refuzat propunerea și de aici s-a declanșat un "război rece".

Șicanele pe care FCSB i le-ar fi făcut lui Gikiewicz

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Conform Gazetei Sporturilor, roș-albaștrii au apelat la o serie de șicane împotriva lui Gikiewicz: i-ar fi luat mașina de serviciu, ar fi fost dat afară din camera în care stătea în cantonamentul din Berceni și Vintilă i-ar fi interzis să mai participe la antrenamente.
Polonezul a ripostat, trimițând prin intermediul avocatului său, Georgi Gradev, o notificare prin care acuză că e hărțuit și intimidat, astfel încât să își rezilieze contractul.
În acest context, clubul ar fi încercat să îi rezilieze contractul, motivând că Gikiewicz a "dispărut". Avocatul spune că adevărul e altul: polonezul ar fi reziliat unilateral contractul încă de la finalul lui septembrie, iar acum a acționat deja clubul FCSB la FIFA. El cere toți banii aferenți contractului, până în iunie 2020. Atacantul câștiga 85000 de euro/lună, astfel că vorbim de o sumă de aproape 100.000 de euro. Totodată, Gradev cere la forul mondial o interdicție pentru FCSB în privința transferurilor.
Știrile cu Gikiewicz în vacanța din Croația sunt încă o dovadă că oamenii de la FCSB nu se simt comfortabil să spună adevărul. Ei dau informații false presei. Lukasz e în Croația pentru că acolo locuiește acum, nu pentru că e în vacanță. Și-a terminat contractul încă din 20 septembrie și am făcut deja o plângere la FIFA pe 30 septembrie. În plângere, cerem toți banii până la finalul contractului și o interdicție de a mai face transferuri pentru FCSB. Ei voiau să-i facă o acțiune disciplinară, dar după ce i-am notificat despre rezilierea contractului nu au mai răspuns nimic | Gradev, avocatul jucătorului, pentru Gazeta Sporturilor
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20