Adus pe banca vicecampioanei României fără a avea un trecut care să îl recomande, Vintilă se înscrie în lista ultimilor antrenori de la FCSB: fără vreo performanță în carieră, dar dispuși să facă orice compromis pentru a avea o echipă "grea" în CV. Ca atare, nu e de mirare că Gnohere, un jucător cu personalitate, s-a lansat într-un atac dur la adresa fostului său antrenor, după ce a reziliat contractul.
"Cu toți antrenorii pe care i-am avut în toți acești ani în România m-am înțeles foarte bine, dar relația cu ultimul antrenor a fost cu adevărat catastrofală....așa-zisul antrenor, pentru că nu el este cel care face totul. Nu l-aș numi antrenor", a spus Harlem Gnohere la Digi Sport.

Gnohere, cuvinte grele la adresa lui Vintilă

Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Întrebat punctual ce îi reproșează, "Bizonul" a vorbit despre incapacitatea lui Vintilă de a oferi răspunsuri plauzibile pentru decizii care nu îi aparțineau.
"Pentru mine, un antrenor adevărat este cel care îți spune direct ceea ce crede. E păcat că acest antrenor nu mi-a spus direct, a trebuit să merg în biroul lui, să bat la ușă și să vorbesc, dar nu spunea nimic. De exemplu, în meciul cu Gaz Metan, m-a scos la pauză și l-am întrebat de ce. A zis că nu am urmat indicațiile și mi-a zis că a spus asta pentru presă. I-am spus că preferam să îmi zică direct. Totuși am 32 de ani, poți să-mi spui direct. Dar nu puteam să cer eu să joc. Dică era cel care îmi explica mereu de ce joc și de ce nu joc. Erau și momente când nu țineau explicațiile, dar nu puteam să mă supăr", a explicat Gnohere.
Totuși, Gnohere rămâne cu amintirea meciurilor europene jucate în tricoul roș-albastru, dar și cu mulțumirea că în România s-a înțeles bine cu trei dintre foștii săi antrenori.
"Cea mai frumoasă amintire ar fi victoria cu Lazio, iar cea mai rea, meciul contra croaților de la Hajduk Split. Cele mai frumoase amintiri le am cu antrenorii Dică, Reghecampf, Rednic", a mai spus vârful francez.
https://i.eurosport.com/2020/06/04/2828133.jpg
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58