Deși este cel mai bun marcator al roș-albaștrilor în ultimele sezoane, "Bizonul" a dezamăgit prin atitudinea avută, mulți considerându-l lipsit de profesionalism. După fiecare vacanță, atacantul a venit cu multe kilograme în plus și, ca atare, nu a reprezentat o soluție pentru primele partide. Totuși, Gnohere a compensat predispoziția la îngrășare cu sângele rece din fața porții, reușind să înscrie multe goluri decisive pentru vicecampioană.
Oficialii roș-albaștrilor i-au promis încă de acum un an și jumătate că va fi lăsat să se transfere, în acel moment existând mai multe oferte din zona arabă. În cele din urmă nu s-a ajuns la un numitor comun, în condițiile în care boardul vicecampioanei avea pretenții exagerate.
Acum, conducerea FCSB a anunțat că o nouă ofertă a sosit pe numele "Bizonului". De data asta, ea va fi acceptată, mai ales că Gnohere a ajuns la 31 de ani și nu va mai reprezenta o soluție pe termen lung.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
49 de goluri și șase pase decisive a bifat Gnohere în cele 106 partide în tricoul FCSB-ului. 24 de goluri și opt assist-uri sunt cifrele atacantului francez pentru Dinamo, echipa la care a evoluat înainte să fie transferat de roș-albaștri.

Adrian Petre, variantă pentru FCSB?

Conducerea vicecampioanei nu vrea să rămână descoperită în momentul în care Gnohere va pleca. Deși există posibilitatea ca Man, Tănase și Coman să fie tridentul de atac sau se poate miza pe varianta Hora, aproape sigur roș-albaștrii se vor întări.
Adrian Petre a fost dorit și în trecut de FCSB, iar varianta ar putea deveni din nou de actualitate, cu toate că internaționalul lui Rădoi pare să fie prea scump pentru forța financiară a vicecampioanei.
Cel mai probabil, FCSB va alege o variantă mai ieftină din țară, Dumitru Cardoso, de la Gaz Metan (4 goluri în 11 meciuri ca titular în acest sezon), fiind un alt fotbalist urmărit de roș-albaștri.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20