Fotbal
Romanian Liga I

Gnohere pleacă de la FCSB! Oferta pentru francez va fi acceptată de conducerea roș-albaștrilor

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Steaua Bucarest-Lazio, Europa League 2017-2018: l'attaccante francese dell'FCSB Harlem Gnohéré festeggià il gol dell'1-0 al 29'. Sullo sfondo, il portiere della Lazio Thomas Strakosha e l'esterno Jordan Lukaku (Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

DeCristian Mihala
08/11/2019 la 15:01

Harlem Gnohere (31 de ani) poate pleca de la FCSB după trei ani. Conducerea vicecampioanei are o ofertă tentantă pentru atacantul francez și, foarte probabil, îi va da voie să plece.

Deși este cel mai bun marcator al roș-albaștrilor în ultimele sezoane, "Bizonul" a dezamăgit prin atitudinea avută, mulți considerându-l lipsit de profesionalism. După fiecare vacanță, atacantul a venit cu multe kilograme în plus și, ca atare, nu a reprezentat o soluție pentru primele partide. Totuși, Gnohere a compensat predispoziția la îngrășare cu sângele rece din fața porții, reușind să înscrie multe goluri decisive pentru vicecampioană.

Oficialii roș-albaștrilor i-au promis încă de acum un an și jumătate că va fi lăsat să se transfere, în acel moment existând mai multe oferte din zona arabă. În cele din urmă nu s-a ajuns la un numitor comun, în condițiile în care boardul vicecampioanei avea pretenții exagerate.

Romanian Liga I

Steaua riscă excluderea pe doi ani din campionat, din cauza lui Talpan. Înştiinţarea oficială

ACUM 11 ORE

Acum, conducerea FCSB a anunțat că o nouă ofertă a sosit pe numele "Bizonului". De data asta, ea va fi acceptată, mai ales că Gnohere a ajuns la 31 de ani și nu va mai reprezenta o soluție pe termen lung.

49 de goluri și șase pase decisive a bifat Gnohere în cele 106 partide în tricoul FCSB-ului. 24 de goluri și opt assist-uri sunt cifrele atacantului francez pentru Dinamo, echipa la care a evoluat înainte să fie transferat de roș-albaștri.

Adrian Petre, variantă pentru FCSB?

Conducerea vicecampioanei nu vrea să rămână descoperită în momentul în care Gnohere va pleca. Deși există posibilitatea ca Man, Tănase și Coman să fie tridentul de atac sau se poate miza pe varianta Hora, aproape sigur roș-albaștrii se vor întări.

Adrian Petre a fost dorit și în trecut de FCSB, iar varianta ar putea deveni din nou de actualitate, cu toate că internaționalul lui Rădoi pare să fie prea scump pentru forța financiară a vicecampioanei.

Cel mai probabil, FCSB va alege o variantă mai ieftină din țară, Dumitru Cardoso, de la Gaz Metan (4 goluri în 11 meciuri ca titular în acest sezon), fiind un alt fotbalist urmărit de roș-albaștri.

Romanian Liga I

Edi Iordănescu a plecat de la Gaz Metan! Viitorul antrenor al clubului ar putea fi...Edi Iordănescu

ACUM 15 ORE
Romanian Liga I

Pigliacelli, "uitat" de toţi de la Craiova, în carantină. Nici măcar Bergodi nu i-a dat vreun semn

IERI LA 15:26
Subiecte asemănătoare
FotbalRomanian Liga I
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Premier League

"Am fost amenințat cu moartea! Veneau mesaje din întreaga lume" Dezvăluirea făcută de Caballero

ACUM 7 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT Interviu cu Mihai Rotariu

00:23:21

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Interviu cu Alexandra Tănăsescu

22/05/2020 LA 12:45
Vezi mai multe