După ce Ronaldo Deaconu a intrat în atenția conducerii formației lui Edi Iordănescu, și apărarea urmează să fie întărită în următoarea fereastră de mercato.
Zona fundașilor centrali rămâne destul de vulnerabilă, crede Iordănescu Jr. Dacă Vinicius e punct fix, tehnicianul roș-albaștrilor nu e complet mulțumit de randamentul lui Iulian Cristea și Andrei Miron. Nu se va încerca aducerea unui fundaș cu un background extraordinar, neexistând un buget în acest sens, ci se va încerca transferul lui Grigore Turda, de la FC Argeș, anunța ProSport în urmă cu doar câteva zile.
Acesta a progresat constant în ultimele sezoane, de la aducerea de la Pandurii la FC Argeș, în 2018. În actuala stagiune are 13 meciuri pentru formația din Trivale, marcând de două ori grație detentei bune. Cotat la 500.000 de euro, apărătorul e văzut de conducerea FCSB drept un fotbalist de mare viitor, care în 2-3 ani poate fi transferat în Vest pentru o sumă bună.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Jean Vlădoiu e cel care a pariat pe Turda atunci când nimeni nu auzise de el, fiind considerat copilul său de suflet. Președintele lui FC Argeș e conștient că nu îi poate bara drumul spre marea performanță jucătorului, deși admite că i-ar plăcea ca apărătorul să mai rămână o perioadă la formația piteșteană.
"Eu am spus de mult timp că Turda este un jucător senzațional. L-am comparat cu Belo. Îmi permit, pentru că el e fratele meu (n.r. Belodedici). Turda crește de la lună la lună, învață foarte mute lucruri. Cred că în scurt timp îl putem vedea și la echipa națională. Muncește și are mari șanse. Eu nu mi-aș dori ca el să plece, dar dacă domnul primar și cei care conduc destinele decid să îl dea pe Turda, eu nu mă pot împotrivi transferului", a explicat Vlădoiu potrivit Gazetei Sporturilor.
CITEȘTE ȘI:
PRIMUL JUCĂTOR CARE VA CERE TRANSFERUL DE LA UNITED, DACĂ SOLSKJAER RĂMÂNE PÂNĂ ÎN IANUARIE

Vlădoiu, despre calificarea lui FC Argeș în sferturile Cupei României

FC Argeş s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal, după ce a învins-o în deplasare pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-1 (0-0), marţi seara, într-o partidă din optimi.
"Băieții au scris istorie, FC Argeș nu a mai ajuns de mult în această fază a competiției. Ne dorim, așa cum am spus-o și după meciul cu Voluntari, să mergem mai departe. Îi felicit pe băieți și sper să o ținem tot așa. Avem o mare șansă, echipe cotate mult mai bine au ieșit din luptă.
Primul meu transfer a fost Cristi Dumitru. El în tot ce a făcut, din ianuarie, s-a adaptat foarte bine la Pitești. A fost foarte bine primit și a ales să revină aici. La fel și Ișfan. Avem jucători tineri, de perspectivă. Sper să fie serioși, să rămână modești. Sunt jucători de echipa națională", a mai spus Jean Vlădoiu, după victoria cu Dinamo.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11