CFR Cluj a anunțat astăzi transferul fundașului central croat Ivica Zunic. Acesta s-a alăturat deja lotului pregătit de Dan Petrescu.
Ivica Zunic a evoluat ultima oară la Gabala iar croatul de 32 de ani este născut în Bosnia. El a început fotblaul în Austria și este cotat la 275.000 de euro. Printre echipele la care a mai evoluat Zunic se numără Stegersbach, GKS Tychy, Volyn Lutsk, Orenburg sau Chornomorets Odesa.
Vestea este una excelentă pentru Dan Petrescu, care se confruntă cu mari probleme de lot. Vinicius, Burcă și Cestor, trei oameni esențiali din apărare, sunt în acest moment accidentați iar Manea și Ciobotariu nu au jucat la nivelul așteptărilor.
Romanian Liga I
FCSB, victorie în amicalul cu Astra. Florin Tănase, gol la revenirea după accidentare
09/10/2021 LA 13:46

Trei jucători infectați cu coronavirus

Dan Petrescu a avut parte astăzi și de vești proaste. Trei jucători ai CFR-ului au fost depistați cu coronavirus, mărind astfel numărul indisponibililor.
Conform informațiilor Gazetei Sporturilor, cei infectați sunt Syan Ben Youssef, Ovidiu Hoban și Ciprian Deac. Astfel, fotbaliștii nu vor putea juca în meciul cu UTA de duminică seară. Mai important, însă, cel mai probabil cei trei vor rata și meciul cu Roma de joi din Europa League.
Romanian Liga I
Oficial: Cristiano Bergodi este noul antrenor al lui Sepsi
08/10/2021 LA 11:44
Romanian Liga I
Și Costel Gâlcă i-a spus "pas" lui Sepsi. Doi favoriți pentru banca tehnică a covăsnenilor
06/10/2021 LA 11:45