CFR Cluj a anunțat astăzi transferul fundașului central croat Ivica Zunic. Acesta s-a alăturat deja lotului pregătit de Dan Petrescu.
Ivica Zunic a evoluat ultima oară la Gabala iar croatul de 32 de ani este născut în Bosnia. El a început fotblaul în Austria și este cotat la 275.000 de euro. Printre echipele la care a mai evoluat Zunic se numără Stegersbach, GKS Tychy, Volyn Lutsk, Orenburg sau Chornomorets Odesa.
Vestea este una excelentă pentru Dan Petrescu, care se confruntă cu mari probleme de lot. Vinicius, Burcă și Cestor, trei oameni esențiali din apărare, sunt în acest moment accidentați iar Manea și Ciobotariu nu au jucat la nivelul așteptărilor.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Trei jucători infectați cu coronavirus

Dan Petrescu a avut parte astăzi și de vești proaste. Trei jucători ai CFR-ului au fost depistați cu coronavirus, mărind astfel numărul indisponibililor.
Conform informațiilor Gazetei Sporturilor, cei infectați sunt Syan Ben Youssef, Ovidiu Hoban și Ciprian Deac. Astfel, fotbaliștii nu vor putea juca în meciul cu UTA de duminică seară. Mai important, însă, cel mai probabil cei trei vor rata și meciul cu Roma de joi din Europa League.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11