Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gură de oxigen pentru Dan Petrescu! CFR și-a prezentat azi noua achiziție

Vlad Dumitrescu

Actualizat 22/11/2020 la 19:03 GMT+2

Fundașul central Ivica Zunic a semnat cu CFR Cluj.

Dan Petrescu

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj a anunțat astăzi transferul fundașului central croat Ivica Zunic. Acesta s-a alăturat deja lotului pregătit de Dan Petrescu.
Ivica Zunic a evoluat ultima oară la Gabala iar croatul de 32 de ani este născut în Bosnia. El a început fotblaul în Austria și este cotat la 275.000 de euro. Printre echipele la care a mai evoluat Zunic se numără Stegersbach, GKS Tychy, Volyn Lutsk, Orenburg sau Chornomorets Odesa.
Vestea este una excelentă pentru Dan Petrescu, care se confruntă cu mari probleme de lot. Vinicius, Burcă și Cestor, trei oameni esențiali din apărare, sunt în acest moment accidentați iar Manea și Ciobotariu nu au jucat la nivelul așteptărilor.

Trei jucători infectați cu coronavirus

Dan Petrescu a avut parte astăzi și de vești proaste. Trei jucători ai CFR-ului au fost depistați cu coronavirus, mărind astfel numărul indisponibililor.
Conform informațiilor Gazetei Sporturilor, cei infectați sunt Syan Ben Youssef, Ovidiu Hoban și Ciprian Deac. Astfel, fotbaliștii nu vor putea juca în meciul cu UTA de duminică seară. Mai important, însă, cel mai probabil cei trei vor rata și meciul cu Roma de joi din Europa League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo