Viitorul Constanța a câștigat primul meci din 2020, din Liga 1. Echipa lui Gică Hagi s-a impus cu 2-1 pe terenul formației Poli Iași, după ce a intrat în dezavantaj la pauză.
Moldovenii au deschis repede scorul, în minutul 2, în urma unei faze fixe din partea stângă. Ovidiu Horșia a executat lovitura liberă, iar nigerianul Michael Omoh a punctat cu o lovitură de cap la care Cătălin Căbuz nu a putut să intervină. Viitorul a întors scorul după pauză. Când nimeni nu mai spera și Poli Iași părea că va obține cele trei puncte, constănțenii au marcat de două ori. Jacques Zoua a punctat în minutul 80, după un șut al lui Gabriel Iancu respins greșit de Denis Rusu.
Golul care a adus victoria Viitorului a fost înscris când mai erau cinci minute din timpul regulamentar. Gabriel Iancu a marcat din apropiere, după o greșeală colectivă în apărarea ieșenilor.
Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
IERI LA 04:52
Succesul menține Viitorul în lupta pentru accederea în play-off. După 23 de etape, echipa lui Hagi este pe poziția a cincea, cu 38 de puncte. Poli Iași rămâne pe locul 11, cu 22 de puncte.
Echipele de start:
  • Poli Iași: Rusu – Grădinaru, Klimavicius, A. Radu, S. Șerban – Passaglia, De Iriondo, Omoh, Horșia – Chacana, Luckassen
  • Viitorul: Căbuz – Boboc, Mladen, Ghiță, De Nooijer – Ciobanu, Artean, C. Ganea – Iancu, Rivaldinho, Chițu
Mediafax
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10