Gică Hagi a anunțat în urmă cu puțin timp că se va retrage din funcția de manager al clubului Viitorul Constanța, după 6 ani. Cu el pe bancă, echipa de la malul mării a câștigat campionatul și a reprezentat o sursă permanentă de jucători de mare perspectivă pentru granzii Ligii 1.
Acum, după un sezon dezamăgitor, fostul mare internațional a hotărât să se retragă din funcția tehnică avută, urmând a se ocupa strict de partea administrativă și financiară a clubului.

Oferte incredibile refuzate de Hagi

Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
26/05/2022 LA 04:52
Cu siguranță că Hagi nu va rămâne mult timp pe tușă, mai ales că în ultimii doi ani a avut parte de oferte extrem de tentante. Cele mai insistente echipe au fost Galatasaray și Rubin Kazan, rușii fiind dispuși, la începutul lui 2019, să îi ofere tehnicianului un salariu anual de 4 milioane de euro. Oficialii din Est l-au dorit atât de mult pe Hagi încât au fost dispuși să îl ia la "pachet" și pe Ianis, dar liderul "Generației de Aur" a refuzat.
Gică a avut multe oferte, credeţi-mă, multe oferte şi la bani foarte mulţi. Oferte pe care nu ştiu câţi antrenori le-ar fi refuzat. Însă a preferat să rămână aici, a ales să rămână aici. Este un lucru de multe ori greu de înţeles. Să rămâi, să munceşti fără bani, ba chiar să aduci bani de acasă şi să ţii acest proiect în viaţă... rezultatele se văd. A reuşit să câştige campionatul, este un lucru incredibil ce face Gică şi la ce oferte a renunţat | Gică Popescu
Gică Hagi a antrenat echipa Galatasaray în două rânduri, martie 2004–mai 2005 și octombrie 2010–martie 2011, perioade în care a câștigat un singur trofeu: Cupa Turciei. Ca jucător, a evoluat cinci ani pentru fosta campioană a Turciei, 1996 –2001, și a cucerit nu mai puțin de 10 trofee, printre care și o Cupă UEFA.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10