Petrolul ar fi vrut să se asigure că intră în lupta pentru play-off în liga secundă. Promovarea e obiectivul, iar argumentele păreau suficiente: ploieştenii au în componenţa lotului jucători cu mare experienţă în Liga 1, cum ar fi Ştefan Bărboianu sau Silviu Pană, iar Viorel Moldovan (demis după eşecul cu Mioveni) era un antrenor care avea experienţă la nivelul primei ligi.
Înainte de duelul cu Mioveniul, un oficial al Petrolului ar fi încercat să îl influenţeze pe arbitrul meciului, oferindu-i o sumă între 4000 şi 6000 de euro pentru a ajuta echipa lui Moldovan. Acțiunea flagrantului a fost organizată de DGA și de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul București, anunţă ProSport.

Petrolul, şanse minime la play-off

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Banii nu au ajuns, aşadar, la arbitru, şi nu se specifică clar dacă acesta ar fi fost deschis propunerii. Cert e că partida s-a încehiat cu înfrângerea Petrolului, meci în urma căruia şansele la play-off au scăzut, iar Viorel Moldovan a părăsit echipa.
Digisport a confirmat că Departamentul de integritate al FRF a reuşit un flagrant în liga secundă, însă nu precizează despre ce meci e vorba. Sursa citată vorbeşte, însă, de aceeaşi sumă: între 4000 şi 6000 de euro, destinaţi către un arbitru.
În ultima etapă a sezonului regulat, Petrolul joacă pe terenul lui "U" Cluj. "Lupii" sunt pe 11, la două puncte de play-off, astfel că nu au garanţia că vor fi în play-off nici dacă înving în Ardeal. Un succes cu Mioveni (locul 7 în prezent ar fi fost decisiv în păstrarea şanselor reale pentru atingerea obiectivului.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20