CFR a obținut o victorie confortabilă cu Academica Clinceni, codașa Ligii 1, 2-0, dar situația din Gruia nu e deloc calmă, chiar dacă ardelenii au ajuns la 5 victorii la rând în campionat, iar titlul pare deja că se apropie, în contextul în care doar FCSB mai rămâne, cât de cât, în plasa campioanei. ProSport anunță că între Alibec și Dan Petrescu există un conflict puternic, care aseară s-a tradus într-un episod unic în istoria recentă a Ligii 1.
Concret, potrivit sursei citate, în minutul 70, văzând că nu e introdus în teren, Alibec s-a supărat și a plecat pur și simplu de pe banca de rezerve. Acesta nu agreează deloc statutul pe care îl are, nejucând nici măcar un meci complet de la venirea lui "SuperDan" pe bancă (e adevărat, a fost și o perioadă accidentat).
Contactat de ProSport, atacantul a negat conflictul, dar a admis că a părăsit banca tehnică a campioanei. Explicația pare, însă, ridicolă: Alibec susține că a fost forțat de împrejurări să meargă la toaletă.
Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
17/01/2022 LA 11:01
"Am avut nevoie să mă duc la toaletă. Nu am avut nicio problemă de alt gen. Nu am plecat de la stadion direct, am așteptat să se termine meciul. Am fost la toaletă și apoi am revenit la gard acolo lângă bancă. Nu a fost nimic", a spus vârful pentru sursa citată.

Relația Alibec - Dan Petrescu, deteriorată

Conflictul Dan Petrescu - Alibec este unul mai vechi și se va traduce cel mai probabil într-o despărțire în iarnă.
Tehnicianul e nemulțumit de cum arată vârful la antrenamente, dar și de atitudinea din teren. După duelul tur cu Alkmaar, din Conference League, fostul internațional l-a criticat public pe Alibec pentru atitudinea avută.
"Nu-mi place să țin în teren jucătorii care au galben și sunt nervoși. Alibec a avut un gest în care arbitrul putea să îi dea și roșu. Nu se face așa ceva în Europa, mai ales când e convocat și la echipa națională!", a spus, vizibil iritat, Petrescu, după meciul cu olandezii.
Alibec, care trebuia să fie un om de bază pentru campioană, nu e mulțumit de modul în care fostul mare internațional pregătește echipa, considerând că antrenamentele sunt prea tari. Relația dintre cei doi s-a deteriorat, iar vârful venit sub formă de împrumut de la Kayserispor vrea să se întoarcă în Turcia din iarnă.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/29/3262799.png
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Romanian Liga I
Un titular de la CFR Cluj și-a prelungit contractul! Lovitura dată de echipa lui Dan Petrescu
13/01/2022 LA 09:10