Dinamo a emis ieri un comunicat prin care a anunțat că lui Dorin Șerdean i s-a desfăcut contractul de muncă.
Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație al lui Dinamo, a fost cel care a făcut anunțul, confirmând că la ședința în care s-a luat decizia a participat și Șerdean.
Inițial s-a vorbit despre faptul că Dorin Șerdean a lipsit nemotivat de la birou în ultimele 30 de zile, motiv pentru care Consiliul de Administrație a decis să întrerupă colaborarea cu el.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Astăzi însă, doardinamo.ro a anunțat că adevăratul motiv al "rupturii" este unul mult mai supărător pentru fanii din "Ștefan cel Mare". Potivit sursei citate, Șerdean ar fi pus la cale un plan, alături de Pablo Cortacero, prin care cei doi urmau să-și vireze în propriile conturi suma de 400.000 de euro provenită din drepturile TV din luna ianuarie.

Pablo Cortacero solicită revocarea demisiei lui Dorin Șerdean de la Dinamo

Așa cum era de așteptat, Cortacero n-a fost mulțumit de decizia luată de Constantin Eftimescu și a solicitat revocarea demisiei lui Dorin Șerdean. Actul respectiv, în care au fost prezentate alte 4 decizii din partea spaniolului, au fost făcute publice de Prosport:
 • "1. Se revocă toate documentele semnate de domnul Eftimescu Constantin începând cu data de 27.11.2020 și până în prezent;
 • 2. Se revocă decizia nr. 146/21.01.2021 semnată de domnul Eftimescu Constantin privind încetarea contractului de muncă al domnului Șerdean Pavel Dorin;
 • 3. Se confirmă domnul Șerdean Pavel Dorin în funcția de Președinte Executiv al societății Dinamo 1948 SA;
 • 4. Se confirmă domnul Șerdean Pavel Dorin în calitate de reprezentant al societății Dinamo 1948 SA, în relația cu orice bancă, inclusiv First Bank, având drept de semnătură cu puteri depline și fiind împuternicit să opereze conturi bancare;
 • 5. Se confirmă domnul Șerdean Dorin în calitate de reprezentant al societății Dinamo 1948 SA, în relația cu Liga Profesionistă de Fotbal și Federația Română de Fotbal"

Replica DDB, după ce a fost făcut public actul semnat de Pablo Cortacero

Suporterii-acționar din programul DDB au oferit o replică rapidă și au contestat deciziile lui Pablo Cortacero. Aceștia au adus în discuție 6 argumente în urma cărora actul acționarului iberic nu ar avea cum să fie valabil:
 • "1. Nu există număr de înregristrare la club pe actul semnat de Pablo Cortacero.
 • 2. S-a folosit ștampila societății, care se afla la Dorin Șerdean, deși acesta trebuia să o predea la club, în urma deciziei pe care acesta a acceptat-o și pentru care a semnat cu o zi în urmă.
 • 3. Pablo Cortacero semnează ca și președinte al Consiliului de Administrație, deși a luat act că a fost înlăturat din această funcție, dovadă fiind faptul că a contestat-o. Decizia rămâne valabilă și produce efecte până se stabilește altceva legal.
 • 4. Nu se pot revoca acte semnate de altcineva anterior datei în care se cere revocarea lor!
 • 5. O persoană (în speță Dorin Șerdean) nu poate fi confirmată într-o funcție a unei societăți dacă acelei persoane i-a fost desfăcut contractul de muncă anterior confirmării.
 • 6. Nu poți să confirmi un reprezentant al societății pe o funcție fără un Consiliu de Administrație."
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20