Fotbalistul francez și-a reziliat ieri contractul cu FCSB și se gândește cum să își asigure viitorul financiar, având mai multe oferte foarte tentante din zona Golfului.

Gnohere, declarație cu dedicație pentru "Sud Steaua"

Imediat după ce a rupt înțelegerea cu roș-albaștrii, "Bizonul" a făcut un live pe Instagram, iar unii suporteri l-au chemat înapoi la Dinamo, formația pentru care a venit inițial în România. Vârful din Hexagon a negat că această variantă ar sta în picioare, dar a arătat că Steaua i-a rămas în suflet. Impresionat de Peluza Sud, care susținea de o manieră fantastică echipa înainte de conflictul FCSB-Armată, Gnohere a spus că va merge la CSA Steaua. Evident, în glumă, pentru că nu se pune problema ca un fotbalist cu o asemenea cotă să ajungă într-o ligă inferioară din România.
Romanian Liga I
Florin Tănase, pe lista unui club mare din Europa! Unde este dorit golgheterul Ligii 1
ACUM 2 ORE
"Să vin la Dinamo? Nu, nu pot. Vin la CSA Steaua!", a spus "Bizonul".
Gnohere nu a avut parte niciodată în perioada petrecută la FCSB de susținerea adevărată a peluzelor. Sud și Nord au refuzat să mai vină la meciuri de peste 4 ani, chiar dacă unii membri de la Nord au revenit între timp pe stadion, fiind asimilați de nou creata "Peluză roș-albastră". Atmosfera de la partidele FCSB lasă mult de dorit, prin comparație cu ce se întâmpla pe vremea când vicecampioana beneficia într-adevăr de ultrași adevărați în cele două peluze.
51 de goluri a marcat Gnohere în cele 115 partide oficiale jucate pentru FCSB. El a sosit la formația roș-albastră în 2017, după izbucnirea conflictului FCSB-Armată.
E una dintre scrisorile cel mai greu de scris din viața mea. Cu o mare tristețe trebuie să-mi iau rămas bun de la clubul care m-a făcut să descopăr Europa, visul pe care îl voiam realizat de foarte mult timp. Am petrecut 3 sezoane și jumătate fantastice la FC Steaua București și am profitat de fiecare minut din aventura mea aici | Harlem Gnohere
https://i.eurosport.com/2020/06/04/2828133.jpg
Romanian Liga I
Răspunsul celor de la TAS după ce CSA Steaua a cerut suspendarea barajului de promovare în Liga 1
ACUM 4 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
ACUM 6 ORE