După 3 ani și jumătate petrecuți la FCSB, Gnohere a decis să-și rezilieze contractul și să înceapă o nouă aventură. "Bizonul" și-a anunțat fanii pe contul de Instagram, apoi a făcut chiar o glumă legată de viitoarea sa echipă.
Amuzamentul lui Gnohere s-a stins când a fost întrebat, într-un interviu oferit pentru Digisport, care a fost motivul despărțirii de vicecampioana din Liga 1. Atacantul de 32 de ani a dezvăluit că a primit mai multe oferte impresionante în ultimele două perioade de transferuri, însă n-a fost lăsat să plece de oficialii FCSB-ului:
Am plecat pentru că am simțit că era momentul. Am decis să plec și pentru că deja aveam oferte dinainte, din decembrie și ianuarie, dar au fost cerute sume astronomice pentru mine, un jucător de 32 de ani, și evident că nu am putut să plec. Am avut oferte din afara României. Aș fi câștigat aproape un milion de euro pe an, dar erau mulți intermediari și nu s-a mai făcut acea mutare. Anul trecut, când am marcat cu Viitorul, am avut o ofertă din Turcia, dar nu am fost lăsat să plec. Am vorbit cu cei de la club și mi-au spus că nu pot să plec. Am văzut că în multe momente nu sunt respectat de cei de la FCSB. | Harlem Gnohere
Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
IERI LA 04:52

Gnohere a plecat de la FCSB, după 3 sezoane și jumătate

Gnohere a fost cumpărat de FCSB de la rivala Dinamo în ianuarie 2017, în schimbul sumei de 250 000 de euro. La FCSB, "Bizonul" a marcat 51 de goluri în 115 meciuri disputate în toate competițiile și a fost un jucător esențial în atacul "roș-albaștrilor".
"E una dintre scrisorile cel mai greu de scris din viața mea. Cu o mare tristețe trebuie să-mi iau rămas bun de la clubul care m-a făcut să descopăr Europa, visul pe care îl voiam realizat de foarte mult timp. Am petrecut 3 sezoane și jumătate fantastice la FC Steaua București și am profitat de fiecare minut din aventura mea aici.", a scris Gnohere pe contul de Instagram, în urmă cu o zi.
https://i.eurosport.com/2020/06/04/2828132.jpg
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10