Ovidiu Hațegan și Istvan Kovacs vor fi "scutiți" în următoarea etapă din Liga 1. Motivul? Potrivit Prosport, cei doi arbitri români au fost delegați la meciul Al Hilal - Al Raed, programat în această seară (ora 19:35), în etapa cu numărul 25 din campionatul Arabiei Saudite.
La ora actuală, Hațegan și Kovacs sunt arbitrii cotați cel mai bine din România, motiv pentru care primesc inclusiv delegări internaționale. Cei doi s-au obișnuit deja cu partidele din Champions League și Europa League, iar astăzi au primit o nouă provocare: un duel din Arabia Saudită.

Hațegan și Kovacs, delegați la meciul Al Hilal - Al Raed, din Arabia Saudită

Romanian Liga I
EXCLUSIV - Petrescu, ca și demis de la CFR! Boloni și-a dat acordul de principiu să vină în Gruia
IERI LA 08:20
Hațegan va conduce de la centru partida dintre Al Hilal și Al Raed și va fi ajutat de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe. Postul de arbitru de rezervă, cu calificare în tehnologia VAR, va fi ocupat de Istvan Kovacs.
Brigada românească va reveni sâmbătă în țară, urmând să plece din nou luni pentru un meci din Champions League. Momentan nu se cunoaște la ce partidă vor fi delegați cei 4.
În mod normal, arbitrii delegați în campionatul Arabiei Saudite câștigă cel puțin 5.000 de dolari/meci.
Înaintea partidei din această seară, Al Hilal, fosta echipă a lui Răzvan Lucescu, se află pe locul 2 în Arabia Saudită, la 5 puncte în spatele liderului Al Shabab. De cealaltă parte, Al Raed ocupă abia poziția a 12-a, la egalitate de puncte cu prima formație aflată sub linia retrogradării.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, întrebat dacă se teme că va fi dat afară de la CFR. Anunțul tehnicianului
IERI LA 07:37
Romanian Liga I
Lovitură de teatru: CFR vrea să scape cu orice preț de Dan Petrescu. Ce s-a întâmplat
IERI LA 07:21