Fostul coechipier al "Eroului de la Sevilla" l-a felicitat pe acesta pentru că a renunțat la postul de director de imagine al "roș-albaștrilor". Mai mult, Balint a adus în discuție și numele "Steaua", referitor la clubul din Liga a 4-a, pe care fostul fundaș a declarat că îl consideră continuatoarea echipei pentru care a jucat.
"Bine ai revenit cu picioarele pe pământ. Hai Steaua!", a spus Gabi Balint, pentru DigiSport.

Duckadam și-a dat demisia de la FCSB

Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
26/09/2021 LA 20:20
La scurt timp după ce și-a anunțat demisia din funcția de la FCSB, Helmuth Duckadam a scris o postare și pe contul de Facebook, în care și-a explicat decizia. "Eroul de la Sevilla" a evidențiat din nou faptul că a preferat să-și anunțe demisia decât să fie dat afară de conducerea "roș-albaștrilor".
În același timp, Duckadam a dezvăluit că perioada petrecută ca președinte de imagine la FCSB a fost una dintre cele mai frumoase din viața și, ca urmare, speră ca echipa pregătiă de Bogdan Argeș Vintilă să câștige măcar un trofeu în acest sezon.
"A fost frumos! Dupa multe ezitări, am hotărât azi, 14.06.2020, că este momentul să-mi înaintez demisia din cadrul SC Fotbal Club FCSB. Consider că este mai onorabil să-ți înaintezi demisia, când simți că nu mai ești dorit, decât sa astepți momentul cand vei fi dat afară.
Au fost momente dificile, dar și foarte multe momente frumoase! A fost una dintre cele mai frumoase perioade din viața mea! Îi mulțumesc domnului Becali, în numele familiei mele, pentru tot ce a făcut pentru noi și îl asigur că voi rămâne același om serios și loial.
Doresc mult succes echipei și-mi doresc ca în acest an să câștige un trofeu!", a fost mesajul scris de Helmuth Duckadam pe contul de Facebook.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Romanian Liga I
Botoșani - FC U Craiova 1-1. Echipa lui Mutu a scăpat printre degete victoria
26/09/2021 LA 18:22
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32