Duckadam și-a dat demisia de la FCSB în urmă cu o lună, după 10 ani petrecuți pe postul de președinte de imagine al formației "roș-albastre". La scurt timp după decizia fostului portar, Balint l-a felicitat: "Bine ai revenit cu picioarele pe pământ". Acum, fostul internațional român a ținut să detalieze motivul pentru care Duckadam a hotărât să plece de la club:
"Haideți să vă spun eu care este adevăratul motiv pentru care Helmuth Duckadam, prietenul meu, nu a mai fost dorit la FCSB. Vă spun asta, pentru că am aflat. Ei bine, stilul mereu obiectiv al lui Duckadam l-a enervat pe patronul FCSB-ului. De aceea, nu a mai fost dorit acolo. Helmuth spunea cănd echipa nu joacă bine sau când erau anumite probleme și toate astea au deranjat conducerea.", a povestit Gabi Balint, citat de DigiSport.

Duckadam și-a dat demisia de la FCSB

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
La scurt timp după ce și-a anunțat demisia din funcția de la FCSB, Helmuth Duckadam a scris o postare pe contul de Facebook, în care și-a explicat decizia. "Eroul de la Sevilla" a evidențiat din nou faptul că a preferat să-și anunțe demisia decât să fie dat afară de conducerea "roș-albaștrilor".
În același timp, Duckadam a dezvăluit că perioada petrecută ca președinte de imagine la FCSB a fost una dintre cele mai frumoase din viața sa și, ca urmare, speră ca echipa să câștige măcar un trofeu în acest sezon.
"A fost frumos! Dupa multe ezitări, am hotărât azi, 14.06.2020, că este momentul să-mi înaintez demisia din cadrul SC Fotbal Club FCSB. Consider că este mai onorabil să-ți înaintezi demisia, când simți că nu mai ești dorit, decât sa astepți momentul cand vei fi dat afară.
Au fost momente dificile, dar și foarte multe momente frumoase! A fost una dintre cele mai frumoase perioade din viața mea! Îi mulțumesc domnului Becali, în numele familiei mele, pentru tot ce a făcut pentru noi și îl asigur că voi rămâne același om serios și loial.
Doresc mult succes echipei și-mi doresc ca în acest an să câștige un trofeu!", a fost mesajul scris de Helmuth Duckadam pe contul de Facebook.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20