"Eroul de la Sevilla" a evidențiat din nou faptul că a preferat să-și anunțe demisia decât să fie dat afară de conducerea "roș-albaștrilor". În același timp, Duckadam a dezvăluit că perioada petrecută ca președinte de imagine la FCSB a fost una dintre cele mai frumoase din viața și, ca urmare, speră ca echipa pregătiă de Bogdan Argeș Vintilă să câștige măcar un trofeu în acest sezon.
"A fost frumos! Dupa multe ezitări, am hotărât azi, 14.06.2020, că este momentul să-mi înaintez demisia din cadrul SC Fotbal Club FCSB. Consider că este mai onorabil să-ți înaintezi demisia, când simți că nu mai ești dorit, decât sa astepți momentul cand vei fi dat afară.
Au fost momente dificile, dar și foarte multe momente frumoase! A fost una dintre cele mai frumoase perioade din viața mea! Îi mulțumesc domnului Becali, în numele familiei mele, pentru tot ce a făcut pentru noi și îl asigur că voi rămâne același om serios și loial.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Doresc mult succes echipei și-mi doresc ca în acest an să câștige un trofeu!", a fost mesajul scris de Helmuth Duckadam pe contul de Facebook.

Duckadam și-a dat demisia de la FCSB

"Am hotărât să-mi înaintez demisia de la FCSB. Președinte de imagine era o denumire. Eram practic un oficial. De ce am făcut asta? Am simțit că nu mai sunt dorit în cadrul clubului. E mai onorant decât să fii dat afară.
Au fost tentative să fiu dat afară acum trei săptămâni. M-a sunat domnul Argăseală să întrerupem contractul, dar patronul a zis să continuăm.", a declarat Duckadam, pentru DigiSport.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58