Trupa lui Cristiano Bergodi venea după prima înfrângere a sezonului, în fața Academicii Clinceni, scor 0-1. Oltenii au avut parte de un nou meci dificil, pe stadionul din Mediaș, în fața unei echipe învinse fără drept de apel în etapa precedentă de FCSB, scor 0-5.
Nicușor Bancu a avut prima mare ocazie a partidei după numai 6 minute, când a șutat din marginea careului. Figueiredo a fost atent și a respins. Hermannstadt a replicat în minutul 14, când Fortes l-a găsit cu o pasă în partea dreaptă pe Mayoral. Acesta a trimis către poartă, dar Pigliacelli a intervenit, apoi Bic a degajat.
Bancu n-a mai ratat ținta în minutul 33, când a primit o pasă excelentă din partea lui Nistor. Căpitanul Craiovei a finalizat cu un șut pe lângă portar, care a lovit bara și a intrat în plasă.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

FC Hermannstadt - Universitatea Craiova 0-1. Oltenii, 8 victorii în 9 partide

Sibienii puteau să egaleze la faza imediat următoare, când arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri, după un fault comis de Papp asupra lui Fortes. Mayoral și-a asumat responsabilitatea și a executat penalty-ul, însă Pigliacelli și-a salvat echipa.
Oltenii au fost cei care au avut ocaziile mai mari în repriza secundă, prin Mamut, Ofosu și Nistor. Sibienii s-au trezit târziu și au încercat să smulgă un punct, însă defensiva lui Bergodi a rezistat foarte bine.
În urma rezultatului din această seară, Universitatea Craiova a ajuns la 8 victorii în 9 partide. Trupa lui Bergodi este lider în Liga 1, cu 6 puncte deasupra celor de la FCSB și CFR Cluj, care completează podiumul.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11