Pitești sau Târgu Mureș. Acestea au fost stadioanele pe Hermannstadt a jucat când nu a avut cum să fie acasă. Miriuță a reușit să salveze în extremis echipa de la retrogradare, iar în acest sezon Hermannstadt este deja la al doilea antrenor. Enache a fost înlocuit cu Neagoe, dar rezultatele întârzie să apară. Toți acești antrenori au acuzat faptul că stadionul din Sibiu nu este disponibil și că stau mai mult pe drumuri decât antrenează echipa. Lucrările de modernizare a Stadionului vor continua în următorii ani, până când arena va fi cea din proiectul făcut public recent de Primăria Sibiu.
Președintele Mureșan este foarte încântat de finalizarea lucrprilor și primirea licenței de joc.
Este un moment foarte important pentru noi. Va schimba foarte multe lucruri. Condițiile pe care se vor disputa meciurile de acasă sunt mult mai bune.S-a schimbat gazonul. Publicul va fi alături de noi. S-a terminat instalarea nocturnei
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
ACUM O ZI
Primul meci pe stadionul din Sibiu este Hermannstadt - CFR Cluj și este programat pe 1 decembrie. Echipa antrenată de Neagoe nu a mai câștigat în Liga 1 din 1 septembrie și nu a învins niciodată pe CFR.
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
IERI LA 05:37
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
IERI LA 09:36