Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Hermannstadt se întoarce acasă! Sibiu va juca din nou pe propriul stadion de 1 decembrie

Ion Alexandru

Publicat 14/11/2019 la 17:08 GMT+2

Hermannstadt a jucat mai mult prin străini de la revenira în Liga 1, dar acum totul sa rezolvat. Gazonul a fost schimbat și echipa din Sibiu va putea juca acasă de ziua României împotriva campionilor de CFR Cluj.

Sibiu

Credit imagine: facebook

Pitești sau Târgu Mureș. Acestea au fost stadioanele pe Hermannstadt a jucat când nu a avut cum să fie acasă. Miriuță a reușit să salveze în extremis echipa de la retrogradare, iar în acest sezon Hermannstadt este deja la al doilea antrenor. Enache a fost înlocuit cu Neagoe, dar rezultatele întârzie să apară. Toți acești antrenori au acuzat faptul că stadionul din Sibiu nu este disponibil și că stau mai mult pe drumuri decât antrenează echipa. Lucrările de modernizare a Stadionului vor continua în următorii ani, până când arena va fi cea din proiectul făcut public recent de Primăria Sibiu.
Președintele Mureșan este foarte încântat de finalizarea lucrprilor și primirea licenței de joc.
Este un moment foarte important pentru noi. Va schimba foarte multe lucruri. Condițiile pe care se vor disputa meciurile de acasă sunt mult mai bune.S-a schimbat gazonul. Publicul va fi alături de noi. S-a terminat instalarea nocturnei
Primul meci pe stadionul din Sibiu este Hermannstadt - CFR Cluj și este programat pe 1 decembrie. Echipa antrenată de Neagoe nu a mai câștigat în Liga 1 din 1 septembrie și nu a învins niciodată pe CFR.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo