În ultimul deceniu Mourinho nu a mai performat la cel mai înalt nivel. După ce a făcut din Inter cea mai puternică formație de pe continent, portughezul a avut parte de multe dezamăgiri, singurele mari performanțe din ultimii 10 ani fiind câte un titlu cu Real Madrid și Chelsea. În rest, s-a vorbit mai degrabă de dezamăgiri, motiv pentru care a ajuns la formații de plan secund din Europa, așa cum sunt văzute Tottenham și Roma.
Giallorossii vor rata și în acest sezon Champions League, dar Mourinho speră să își găsească o consolare în cucerirea unui nou trofeu european. Aseară, Roma s-a calificat în finala Europa Conference League, iar emoțiile au fost mari pentru portughez, care a plâns la final, după ce a trecut de Leicester cu scorul general de 2-1.
Imaginile sunt surprinzătoare, având în vedere cariera fantastică a lusitanului și miza mică reprezentată de Conference League, însă Mou ne-a arătat încă o dată că iubește enorm fotbalul și că pune foarte multă pasiune în tot ceea ce face.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
ACUM 18 ORE
În finala Conference League, Roma lui Mourinho o va întâlni pe Feynoord, iar șansele unui nou trofeu pentru "Special" sunt extrem de mari. El are până acum un procentaj de 100% în cele 4 finale de cupe europene în care a ajuns.
Mourinho e primul manager din istorie care ajunge într-un ultim act din cupele europene cu 4 formații diferite: Porto, Inter, Manchester United și, acum, Roma.
CITEȘTE ȘI:
GUARDIOLA SEMNEAZĂ UN NOU CONTRACT ȘI ARE 200 DE MILIOANE DE € PENTRU 3 TRANSFERURI DE VIS

Mourinho, mesaj "Special" pentru Real Madrid

Deși în cei trei ani petrecuți la Real Madrid a reușit să cucerească doar un titlu și o Cupă, formația blanco i-a rămas în suflet lui Mourinho.
Ca atare, el a fost un aprig susținător al formației blanco miercuri seară, în returul semifinalei de UCL cu City, mai ales că pe banca englezilor se află marele său rival, Pep Guardiola.
După calificarea cu Roma în finala Conference League, tehnicianul portughez a fost întrebat despre performanța Realului, iar răspunsul le-a mers la suflet fanilor "albilor".
"Real Madrid? Un club pe care mereu o să îl am în inimă! Marele Real, marele Carletto. Să vedem dacă putem câștiga finala", a spus Mourinho.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
IERI LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58