Impresarul lui Bogdan Planic, Zvonko Milojkovici, a declarat că jucătorul sârb nu își va continua contractul cu FCSB, dacă Gigi Becali nu îi va oferi un salariu mai mare.
Conducerea celor de la FCSB a anunțat că plănuiește să îi prelungească contractul la FCSB lui Planic, doar dacă jucătorul nu are pretenții financiare mai mari. Milojkovici a anunțat că, dacă Becali nu va mări salariul jucătorului sârb, Planic va semna cu o altă echipă.
”Nici nu există vreo ofertă de prelungire în momentul ăsta. Am citit și eu declarația lui Gigi, dar e singurul semn că și-ar dori să negociem un nou contract, vreo propunere clară nu ne-a făcut nimeni! Am văzut că Becali a spus și că exclude să-i achite lui Planic vreo sumă ca bonus la semnătură, «Dacă cere bani, sănătate!». Atunci, spun și eu la fel, «Sănătate și cum o vrea Dumnezeu”, a declarat impresarul, citat de Gazeta.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
”Am citit în presa din România interpretarea că «Planici se plânge că nu i-a fost oferită prelungirea contractului». Am început să râd când am citit. Cum să se plângă? Planic va putea semna cu oricine peste două luni, iar la vară se poate transfera gratis oriunde! E un statut rău ăsta? De ce s-ar plânge”, a mai spus Zvono Milojkovici.
Site-ul specializat în transferuri, transfermarkt.com îi estimează valoarea lui Bogdan Planic la aproximativ 2,3 milioane de euro.
Mediafax
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11