Articol de Răzvan Cîrceag
Andrei Miron, unul dintre titularii postului de fundaș central în lotul FCSB-ULUI, a suferit o accidentare la ligamente, care îl va ține departe de gazon timp de aproximativ o lună de zile, conform Fanatik.
Sezonul recent încheiat a fost unul problematic pentru fundașul central, din cauza accidentarilor, iar acum va rata și startul noului sezon. Pe 15 iulie începe noua stagiune, cu meciul dintre FCSB și FC Botosani, fosta echipa a lui Miron.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Problema este cu atât mai mare pentru FCSB, pentru căDinu Todoran avea în plan să se bazeze pe serviciile lui Miron în centrul defensivei, alături de Alexandru Crețu, conform aceleiași surse.
Dinu Todoran, tehnicianul FCSB-ului, îi mai are la dispoziție pe Stipe Vucur – fundașul adus din liga a treia germană -, Iulian Cristea și Ștefan Cană pentru postul de fundaș central.

Florinel Coman e out 3 luni

Cel mai probabil, Florinel Coman va avea nevoie de o operație din cauza accidentării de la națională și va lipsi aproximativ trei luni de zile. ProSport scrie că problemele acestuia nu s-au rezolvat deloc, așa cum se preconiza, și cel mai probabil Coman va ajunge la o intervenție chirurgicală care îl va ține departe de gazon aproximativ 3 luni de zile.
Dacă informațiile se confirmă, lucrurile se complică pentru FCSB în acest început de campionat, întrucât cei doi fotbaliști se situează printre oamenii de bază ai "roș-albaștrilor".
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20