Articol de Răzvan Cîrceag
Andrei Miron, unul dintre titularii postului de fundaș central în lotul FCSB-ULUI, a suferit o accidentare la ligamente, care îl va ține departe de gazon timp de aproximativ o lună de zile, conform Fanatik.
Sezonul recent încheiat a fost unul problematic pentru fundașul central, din cauza accidentarilor, iar acum va rata și startul noului sezon. Pe 15 iulie începe noua stagiune, cu meciul dintre FCSB și FC Botosani, fosta echipa a lui Miron.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
IERI LA 13:48
Problema este cu atât mai mare pentru FCSB, pentru căDinu Todoran avea în plan să se bazeze pe serviciile lui Miron în centrul defensivei, alături de Alexandru Crețu, conform aceleiași surse.
Dinu Todoran, tehnicianul FCSB-ului, îi mai are la dispoziție pe Stipe Vucur – fundașul adus din liga a treia germană -, Iulian Cristea și Ștefan Cană pentru postul de fundaș central.

Florinel Coman e out 3 luni

Cel mai probabil, Florinel Coman va avea nevoie de o operație din cauza accidentării de la națională și va lipsi aproximativ trei luni de zile. ProSport scrie că problemele acestuia nu s-au rezolvat deloc, așa cum se preconiza, și cel mai probabil Coman va ajunge la o intervenție chirurgicală care îl va ține departe de gazon aproximativ 3 luni de zile.
Dacă informațiile se confirmă, lucrurile se complică pentru FCSB în acest început de campionat, întrucât cei doi fotbaliști se situează printre oamenii de bază ai "roș-albaștrilor".
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32