Situaţia de la clubul din Ştefan cel Mare e dramatică, iar săptămâna trecută, oficialii din Ştefan cel Mare l-au înştiinţat pe Emil Ursu că este demis. Decizia pare una fără sens, în contextul în care tehnicianul de la Dinamo 2 a avut rezultate bune şi cunoaşte tot ce mişcă la clubul pe care l-a pregătit în ultimii 8 ani.

Conducerea impune jucători, la Dinamo

Tehnicianul consideră că hotărârea vine ca urmare a faptului că s-a opus în mai multe rânduri să îi introducă în primul "11" pe Raul Garcia şi Toni Iglesias. Aceştia nu au valoare pentru echipa secundă, nu sunt de perspectivă şi, ca atare, Emil Ursu a preferat să le dea şanse tinerilor care pot reprezenta soluţii de viitor. Acest detaliu i-ar fi deranjat pe cei din conducere, care au decis să renunţe la serviciile lui.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
IERI LA 13:35
"Nu pot să mă dea afară fără motiv. Eu terminasem turul pe locul 3. Pe primul loc a terminat Steaua, cu o echipă foarte bună, iar pe doi FCSB. Noi am terminat pe locul 3 cu jucători pe linia de fund cu o medie de vârstă de 17 ani.
Mi-au adus doi jucători din Spania, un vârf de atac de 21 de ani, Toni Iglesias, și un mijlocaș, Raul Garcia, 23 de ani. Nu știu de unde i-au adus, nu au nicio perspectivă. I-am și băgat să joace. Ei mi-au cerut să bag neapărat acei doi jucători, că pe ei nu îi interesează rezultatele, dar cei doi trebuie să joace.
Am principii, nu pot băga jucători care nu merită să joace. Din ce am înțeles, Raul Garcia trebuia să joace pentru că nu știu ce judecător de acolo (n.r. - Spania) l-a ajutat pe Pablo Cortacero. Am auzit asta din discuțiile lor, ce mai înțeleg din spaniolă. Am zis că nu se poate, nu concep așa ceva.
I-am băgat de exemplu la meciul de la Balotești, titulari pe amândoi. Pe Raul Garcia l-am schimbat în minutul 35, celălalt a dat un gol la final. Nu sunt de perspectivă pentru echipa mare. Când faci echipa a doua, trebuie să rulezi jucători tineri, de perspectivă, pentru a-i crește pentru prima echipă", a povestit Ursu pentru Gazeta Sporturilor.
Romanian Liga I
Miză financiară uriașă pentru Dinamo! Cât vor încasa jucătorii dacă se vor salva de la retrogradare
IERI LA 10:23
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
26/05/2022 LA 14:46