Ultimele semne de îngrijorare au apărut la FC Viitorul, acolo unde Gică Popescu este îngrijorat pentru situațiile de la Dinamo și CFR mai ales, echipe la care s-au înregistrat o mulțime de cazuri de infectare. De altfel, panica de la Viitorul s-a declanșat încă de la partida cu Academia Clinceni de la Ovidiu, atunci când mai multe teste ale echipei lui Hagi au ieșit neconcludente. Până la urmă, rezultatele au fost negative, însă partida a fost amânată o zi.
Președintele formației Viitorul și-a exprimat îngrijorarea în privința rezultatelor care vor veni de la testele efectuate azi de membrii echipei de la Ovidiu. În ciuda motivelor de îngrijorare, Gică Popescu este sigur de un lucru: Liga 1 nu ar trebui totuși oprită din cauza apariției de cazuri noi la mai multe echipe.

Gică Popescu, îngrijorat, dar militează pentru continuarea campionatului

Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Președintele Viitorului consideră că trebuie ca șefii fotbalului românesc să pună pe primul loc terminarea la timp a campionatului, în care se dă o luptă foarte interesantă între Craiova și CFR Cluj, formație cu un meci mai puțin jucat, cel cu FCSB, și la patru puncte distanță de olteni. Jucătorii trupei lui Gheorghe Hagi au efectuat azi o nouă testare.
"Trebuie să jucăm în continuare. Sunt doar două echipe în această situaţie, CFR şi Dinamo. Trebuie să recunosc că şi noi stăm cu emoţii pentru că astăzi am făcut o nouă testare şi aşteptăm rezultatele. Situaţia s-a agravat în ultimele zile, în ultimele săptămâni şi suntem cu sufletul la gură până vin rezultatele", a declarat Gică Popescu, pentru Antena Sport.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58