Partida dintre Poli Iași și Viitorul a fost întreruptă în minutul 54, deoarece instalația de nocturnă a stadionului din "Copou" a cedat, iar problema nu a mai putut fi remediată. Ca atare, ieșenii vor pierde la "masa verde" această întâlnire. Ion Crăciunescu a fost tranșant în ceea ce privește acest incident, spunând că arbitrul Horia Mladenovici a procedat corect fluierând finalul partidei.
"Există mai multe condiții de licențiere și, în cazul unor asemenea lucruri, sigur că trebuie să ai un generator. În regulament nu spune că trebuie să ai 3 stâlpi, 5 stâlpi, 7 stâlpi de nocturnă. Trebuie să ai o lumină corespunzătoare, care să asigure vizibilitatea.", a spus Ion Crăciunescu în cadrul emisiunii "Fotbal Club" de la Digi Sport.
Chiar dacă primarul Iașiului, Mihai Chirică, a declarat imediat după meci că stadionul avea un generator funcțional, Ion Crăciunescu este de părere că ieșenii nu au nici o scuză în această speță: "E regulamentar să încheie arbitrul meciul, pentru că timpul care se acordă este doar o singură dată acordat pentru întreruperea vizibilității pe terenul de joc. Când regulamentul de licențiere îți impune să ai un generator în astfel de cazuri, nu poți avea scuză."
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
ACUM O ZI
Evident, dezamăgirea ieșenilor a fost foarte mare din cauza acestui eveniment nefericit. Echipa lui Pancu tocmai marcase golul de 2-1 și avea șanse să iasă din pasa neagră pe care o traversa, având 3 înfrângeri consecutive.
Pancu a mai trecut prin așa ceva și pe vremea când era jucător al Rapidului. La un meci din Cupa UEFA cu PSG, nocturna de pe Giulești a cedat, iar Rapid a pierdut cu 3-0 la "masa verde".

MOMENT INCREDIBIL ÎN POLI IAȘI - VIITORUL! NOCTURNA STADIONULUI S-A STINS EXACT CÂND MOLDOVENII AU ÎNSCRIS GOLUL 2

Meciul de la Iași a început cu o întârziere de 50 de minute, din cauza defecțiunilor de la 2 stâlpi de iluminat. Organizatorii meciului au reușit în cele din urmă să pornească unul dintre cei doi stâlpi, iar partida a început fiind folosiți, per total, 3 stâlpi.
În minutul 54 însă, pe stadionul din Iași s-au stins și ceilalți 2 stâlpi de nocturnă care nu au avut probleme la începutul partidei, iar arbitrul a fost nevoit să fluiere finalul meciului.
Dobrosalevici reușise să deschidă scorul pentru Viitorul în minutul 20, iar la pauză s-a intrat cu 1-0 pentru trupa din Constanța. Poli Iași, condusă de Daniel Pancu, a reușit să egaleze în minutul 51, prin Zajmovic.
3 minute mai târziu, Onea reușise să aducă în avantaj formația moldoveană. Din păcate pentru Poli Iași, deznodământul avea să fie dezastruos și echipa lui Daniel Pancu va pierde meciul la "masa verde".
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32
Romanian Liga I
Deaconu a făcut marele anunţ: de când vom avea VAR în Liga 1
15/09/2021 LA 09:35