La câteva ore după despărțirea de echipa sa de suflet, Dănciulescu a transmis un mesaj emoționant pe contul de Facebook, în care a vorbit despre toate momentele frumoase trăite alături de Dinamo.
„Îmi plânge inima, DINAMO, dar tu vei rămâne în sufletul meu! M-am despărțit astăzi de DINAMO după mulți ani în care m-am dedicat în totalitate pentru culorile clubului, indiferent că am fost atacant, antrenor (vreo câteva etape) sau conducător pe banca echipei. Nu vreau să spun cuvinte mari, vreau doar să le mulțumesc tuturor celor cu care am lucrat zi de zi pentru cea mai frumoasa echipă din România: DINAMO. Poate că nu am fost cel mai bun, nu am reușit să mă ridic la nivelul suporterilor, unici în Romania, dar am făcut totul cu pasiune și devotament pentru DINAMO.
Îmi plânge inima când scriu pe telefon aceste cuvinte, dar sunt mândru că fac parte din istoria clubului DINAMO. Despre DINAMO nu voi vorbi niciodată urât, indiferent că voi fi în studiourile de la Digi, acasă sau pe stadion. Nu pot să-i uit pe suporterii noștri, au ținut în viață DINAMO în plină pandemie și au reușit să salveze clubul de la retrogradare! Mulțumesc, DINAMO pentru tot ce m-ai învățat, pentru toate trofeele și victoriile frumoase sarbătorite cu suflarea! DOAR DINAMO BUCUREȘTI", a scris Ionel Dănciulescu, pe contul de Facebook.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03

Ionuț Negoiță a vândut Dinamo. Pablo Cortacero este noul acționar majoritar

Pablo Cortacero este noul acționar majoritar al lui Dinamo, după ce ibericul a ajuns ieri la un numitor comun cu Ionuț Negoiță. Spaniolul este hotărât să readucă clubul din Ștefan cel Mare în fruntea clasamentului.
Contractul lui Ionel Dănciulescu a fost prelungit pe 30 iunie. Acesta nu mai era dorit de Negoiţă şi Bălănescu. Fanii au intervenit şi au convins conducerea să îi prelungească contractul lui Dănciulescu. Ionel Dănciulescu a jucat în trei perioade pentru Dinamo (1995-1997, 2002-2009, 2010-2013), reușind să câştige 3 titluri, 4 Cupe ale României şi 2 Supercupe.
”Mulțumim, Ionel Dănciulescu! București, 14 august 2020. Directorul sportiv Ionel Dănciulescu nu va mai continua activitatea la Dinamo București în următorul sezon competițional. Clubul nostru și Ionel Dănciulescu au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale. Dinamo București apreciază profesionalismul lui Ionel Dănciulescu și îi mulțumește public, pe această cale, pentru întreaga activitate. Respect, Ionel Dănciulescu! Mult succes în carieră!", este mesajul clubului, transmis prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.
Echipa (încă) antrenată de Gigi Mulțescu a încheiat pe locul 13 ultima ediție de campionat, dar și-a asigurat menținerea după ce FRF a decis trecerea la un sistem competițional cu 16 echipe.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58