Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ionel Dănciulescu, un monument de tristețe după retrogradarea lui Dinamo. Anunțul făcut de fostul mare atacant

Cristian Mihală

Publicat 30/05/2022 la 08:24 GMT+3

Fostul mare atacant al "câinilor, Ionel Dănciulescu, s-a arătat şocat de retrogradarea echipei Dinamo Bucureşti din Liga I de fotbal, spunând la finalul partidei cu Universitatea Cluj, scor 1-1, că încă nu conştientizează duritatea acestei lovituri.

Ionel Dănciulescu

Credit imagine: Eurosport

Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istoria sa din Liga I de fotbal, după ce a terminat la egalitate cu Universitatea Cluj, 1-1 (1-1), duminică seara, pe teren propriu, în manşa a doua a barajului pentru menţinere/promovare. Dinamo, care a evoluat neîntrerupt în primul eşalon din 1948, fusese învinsă în tur de Universitatea cu 2-0.
La final, fostele mari glorii din Ștefan cel Mare, și-au găsit cu greu cuvintele, fiind debusolați de ceea ce au "reușit" actualii jucători pe teren. Ionel Dănciulescu s-a numărat printre ei, "Corbul" recunoscând că va avea nevoie de timp pentru a se acomoda cu ideea că formația sa de suflet va juca în liga secundă.
"Asta e mai dureros, că în repriza a doua Universitatea Cluj nu a fost o echipă care să facă trei pase legate şi tu nu ai reuşit să înscrii măcar un gol, şi să mai speri pe finalul de meci. Mi-e greu să îmi găsesc cuvintele, nici nu conştientizez duritatea şi magnitudinea acestei lovituri pe care am primit-o în această seară. Probabil că am nevoie de timp să mă acomodez cu situaţia actuală a echipei", a afirmat Dănciulescu la DigiSport.

Dănciulescu, după retrogradarea lui Dinamo: "Nu se dorește fuzionarea"

Angajat acum la echipa de fotbal a CS Dinamo, Dănciulescu a exclus varianta fuzionării celor două formaţii: "Am auzit tot felul de informaţii, că CS Dinamo şi-ar dori să fuzioneze cu FC Dinamo, ceea ce este total fals, nu se doreşte acest lucru".
Fostul atacant dinamovist consideră că problemele echipei pregătite de Dusan Uhrin Jr s-au acutizat în ultimii doi ani.
"Problemele s-au acutizat în ultimii doi ani de zile, după părerea mea. Degradarea lui Dinamo a început de acum doi ani, asta e părerea mea", a mai spus Ionel Dănciulescu.
Dinamo, care a încheiat pe locul 8 în play-out, este al doilea cel mai titrat club din Liga I, cu 18 titluri şi 13 Cupe ale României. Universitatea Cluj, care a încheiat sezonul pe locul al treilea în play-off-ul ligii secunde, revine în primul eşalon după o pauză de şapte ani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo