Dinamoviștii ar fi trebuit să primească ieri restanțele salariale din partea conducerii spaniole, însă antrenorul lui Dinamo, Ionel Gane, neagă faptul că banii ar fi intrat în conturi, așa cum ibericii au promis. Acesta din urmă a avut o reacție dură referitoare la situația extrem de complicată prin care trece clubul din "Ștefan cel Mare".

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

"Nimic. Nada! De la spanioli nu mai știe nimeni nimic, de când au plecat, de Sărbători. Cred că sunt duși cu Sorcova și la propriu, și la figurat. Nu au mai dat niciun semn! Ne-am întâlnit cu Dorin Șerdean, li s-a promis că până astăzi primesc cel puțin două salarii. După antrenamentul de astăzi am avut o întâlnire cu Dorin Șerdean și cu jucătorii, iar răspunsul a fost același: «Nu au intrat banii, dar o să vină».
Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
28/11/2022 LA 08:44
Suntem foarte revoltați cu toții. Jucătorii au fost supărați astăzi, au existat reproșuri la adresa conducerii. Aici exclud DDB, mă refer strict la partea spaniolă și, mai nou, la cea de aici, la Dorin Șerdean în speță, care a promis că are o soluție care nu depinde de banii lui Cortacero", a exclamat antrenorul lui Dinamo.

Domino al dezamăgirilor la Dinamo din cauza promisiunilor neonorate

În plus, Gane a avut un atac și la adresa lui Dorin Șerdean, considerat a fi românul din tabăra spaniolilor care au livrat doar promisiuni la Dinamo încă de când au preluat clubul: "Până unde poate să meargă nesimțirea? Am terminat anul în bătaie de joc, iar acum i-am rugat măcar să nu ne mai mintă dacă nu au nimic (râde amar). În tabloul ăsta ”fake” făcut de spanioli trebuia să apară un personaj autohton, cineva din zonă (n.r. - Dorin Șerdean), să fie totul perfect.
E incredibil ce se întâmplă. Singurii care încearcă să facă ceva sunt cei din DDB, care vor să ajungă la un acord cu jucătorii, în așa fel încât să nu se meargă mult mai departe și să plece fotbaliștii. Mâine o să am un antrenament, o să discutăm cu întreaga echipă să vedem ce face. Nu putem continua așa", a mărturisit Ionel Gane într-o intervenție pentru Telekom Sport.
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59
Romanian Liga 2
Dinamo, victorie importantă în procesul cu Nicolae Badea și Șerdean! Anunțul DDB
17/11/2022 LA 09:39