Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ionel Gane nu se mai gândește la playoff: "Cupa rămâne principalul obiectiv pentru Dinamo!"

Cosmin Cioboata

Publicat 21/02/2021 la 23:18 GMT+2

Dinamo a fost învinsă de Astra Giurgiu, scor 0-2, în etapa a 24-a din Liga 1. Formația lui Eugen Neagoe a înscris două goluri superbe în prima repriză, iar "câinii" n-au reușit să ofere o replică pe măsură.

Adam Nemec a macat singurul gol al partidei Dinamo-FCSB, din optimile de finală ale Cupei României

Credit imagine: Eurosport

Dinamo a ajuns la 4 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1 (3 înfrângeri și o remiză). Trupa pregătită de Ionel Gane a pierdut și în deplasare la Astra, scor 0-2, în runda cu numărul 24, după două goluri splendide înscrise de giurgiuveni.
În urma rezultatului din această seară, "câinii" au coborât pe poziția a 12-a, la 9 puncte sub zona playoff-ului și la 10 deasupra ultimului loc, ocupat de Poli Iași.

Astra Giurgiu - Dinamo 2-0. Ionel Gane nu se mai gândește la playoff: "Cupa rămâne principalul obiectiv!"

Ionel Gane a vorbit despre meciul pierdut de Dinamo la Giurgiu, în urma căruia "câinii" și-au pierdut speranțele unei prezențe în playoff. Antrenorul lui Dinamo a dezvăluit că principalul obiectiv al echipei rămâne cucerirea Cupei României:
"Playoff-ul era un gând al nostru. Dar v-am zis și înainte de meci, obiectivul nu era acesta, în condițiile acestui sezon. Ei au profitat de faze fixe azi, după care au închis jocul. Au experiență, însă noi nu ne-am creat ocazii, din păcate.
E problema noastră în ultima vreme, în ultimii 30 de metri nu producem nimic. Ca să înscrii trebuie să aduci centrări, să tragi la poartă, să ajungi în careu. Ne lipsește asta.
Știam că au jucători de viteză, i-am analizat. Din nefericire, două faze fixe au decis meciul. Sunt lucruri pe care le controlezi, dar în unele situații individualitățile fac diferența. Așa s-a întâmplat azi. Urmează meciul cu Viitorul, trebuie să acumulăm puncte, ca să nu avem emoții pe final.
Nu-mi fac probleme, dar trebuie să marcăm goluri. Cupa României e principalul obiectiv. Ar fi extraordinar s-o câștigăm și să ne clasăm pe un loc bun în Liga 1", a spus Ionel Gane, la finalul meciului.

Astra - Dinamo 2-0. "Câinii", învinși cu 2 goluri de generic înscrise de giurgiuveni

Valentin Gheorghe a deschis scorul în minutul 36, dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri. Atacantul gazdelor a trimis peste zid, cu mult efect, direct în vinclu.
Astra și-a dublat avantajul 4 minute mai târziu. Același Valentin Gheorghe a executat un corner, mingea a fost deviată în careu și a ajuns la Stahl, la 16 metri. Jucătorul de 22 de ani al giurgiuvenilor a expediat un șut violent în vinclu, în același loc unde a trimis și Gheorghe din lovitură liberă.
Dinamo a încercat să ofere replica în repriza secundă, însă fără succes. Gueye, Morsay și Anton l-au pus la încercare pe Mihai Popa, dar tânărul goalkeeper al Astrei a intervenit de fiecare dată și și-a salvat echipa.
S-a încheiat 2-0 pentru Astra, care urcă pe locul 10 în Liga 1, cu 3 victorii obținute în ultimele 4 meciuri. De cealaltă parte, Dinamo a coborât pe poziția a 12-a, la 9 puncte sub zona playoff-ului și la 10 deasupra ultimului loc, ocupat de Poli Iași.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo