Ionuț Negoiță a vândut Dinamo în vară noilor acționari spanioli, însă ibericii au dezamăgit pe toată lumea de când au preluat clubul de pe locul 9 în Liga 1. Jucătorii și staff-ul au primit doar promisiuni de la Cortacero & Co., iar de curând, fanii au preluat din frâie și chiar au reșit să rezolve o serie de probleme urgente în "Ștefan cel Mare".
Ionuț Negoiță a dezvăluit că este în continuare implicat la Dinamo. În hotelul său, clubul are în continuare sediul și magazinul. După ce omul de afaceri va încasa o parte din restanțele promise după ce a cedat clubul, acesta spune că se va înscrie în programul DDB: "Eu susțin încă Dinamo, substanțial! Da, de ce vă miră? Îi las cu sediul la RIN, cu magazinul, cu cantonamentul, susțin destul de multe chestii.
Când se vor rezolva toate astea și voi încasa ceva din restanțe, atunci mă înscriu în DDB, OK? Oricum, e de apreciat ceea ce fac suporterii, sunt pași spre normalitate. Hai să lămurim ceva: am avut mereu deschidere către DDB. E ușor să găsești o țintă în mișcare, unde să arunci cu săgeți! Îmi doream ca fanii să intre la conducerea clubului, erau cei mai bine intenționați, dar nu puteam aștepta la nesfârșit până se hotărăsc. Nu mai puteam merge pe promisiuni, discuțiile cu alte persoane ce spuneau, ei spuneau!, că vor Dinamo, îmi consumau multă energie. N-am mai așteptat! De aceea s-a ajuns la varianta Cortacero", a spus Negoiță, pentru Gazeta Sporturilor.
Romanian Liga I
Dinamo, super-lovitură pe piața transferurilor! "Câinii" au concretizat mutarea la miezul nopții
25/01/2022 LA 04:58

Ce spune Negoiță despre derby-ul Dinamo – FCSB

Ionuț Negoiță este de părere că Dinamo se va impune în derby-ul cu FCSB de miercuri, care începe la ora 20:45: "Dinamo - FCSB? Eu zic că 2-0. Evident, mă voi uita la meci, mai relaxat decât atunci când eram la conducerea clubului, plăcerea e mai mare acum. Stresul și presiunea nu-mi ofereau momente să mă bucur de fotbal pe-atunci. Acum, sunt liniștit și pot să văd calm o partidă de fotbal", a mai spus fostul acționar dinamovist.
"Eu cred că Dinamo poate ajunge în play-off. E părerea mea, obiectivul e realizabil. Cel mai important e să se găsească soluții, să se ajungă la o formulă stabilă, de conducere și de finanțare, lucruri mai importante decât calificarea în play-off", a mai spus Ionuț Negoiță, care crede că CFR Cluj va fi încoronată din nou campioană în Liga 1: "FCSB, campioană? Nu cred și nu vreau! Tot CFR Cluj are echipă mai solidă și mai matură, dacă va gestiona bine echipa și situațiile, tot cei de acolo au prima șansă la titlu. E o altă filosofie, merge pe mâna unor jucători cu maturitate, oferă siguranță. S-a văzut și în traseul european.
OK, jucătorii tineri au și ei rolul lor, drept dovadă că Dennis Man a fost vândut pe bani frumoși, dar pentru rezultatele mari tot strategia cu fotbaliști cu experiență dă rezultate. S-a văzut cum a câștigat CFR Cluj ediția precedentă în acea finală cu Craiova. Cei tineri nu au maturitatea să gestioneze momentele importante", a msi spus Negoiță pentru sursa citată.
Romanian Liga I
Concluziile lui Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1. "Ce mai contează acum?"
21/01/2022 LA 20:55
Romanian Liga I
FC Argeș - Dinamo 2-1. Flavius Stoican a pierdut primul meci după revenirea în Ștefan cel Mare
21/01/2022 LA 20:14