„Din pacate, nu a venit un investitor care să își asume toată responsabilitatea pentru a menține clubul pe linia de plutire, dar și de a face performanță.
Ce au făcut fanii e fără precedent în România! Cred că pot trece și la următorul nivel de susținere. Sper să susțină clubul în continuare și să vină cât mai mulți fani. S-ar putea alătura și alții, cum ar fi domnul Muhammad Murad. Oricine este așteptat la Dinamo ca să se implice. Vreau foarte mult ca fanii să ia Dinamo clubul. Eu voi rămâne mereu dinamovist și voi face tot ce pot ca să ajut.
Și după ce voi ieși voi rămâne apropiat de club. Însă vreau să dau responsabilitate altora. Imediat cum ies din acționariat o să-mi fac card DDB de cel mai înalt nivel (n.r. - card Elite, de 1948 de euro pe an)”, a declarat Negoiță la PROX.
Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
IERI LA 04:52

Fanii lui Dinamo au strâns 500.000 de euro

Programul Doar Dinamo București demarat de Peluza Cătălin Hîldan a strâns peste 500.000 de euro grație cotizațiilor, sponsorizărilor dar și donațiilor fanilor, au anunțat fanii dinamoviști pe Facebook. Pe lângă suporteri, au mai donat și nume importante precum Nicolae Stanciu, Răzvan Lucescu, Radu Ștefan sau George Țucudean.
”6515 care au adus O JUMATATE DE MILION DE EURO. Si nu banii acestia au tinut Dinamo in viata, ci OAMENII din spatele acestor sume si credinta lor ca Dinamo nu va muri niciodata. 90% din acesti 500.000€ au fost stransi in ultima jumatate de an. Asta ne da si mai multa speranta. 6515 caini pe care te poti baza. Si numarul lor este intr-o continua crestere", se arată în comunicatul PCH din luna mai.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10