Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ionuț Negoiță, regretat la Dinamo de fotbaliști: "I-aș pune lui Cortacero sub brad o promisiune!"

Irina Aldea

Publicat 24/12/2020 la 21:08 GMT+2

Chiar dacă furtuna a părut alungată pentru moment din "Ștefan cel Mare", situația dinamoviștilor este în continuare critică. Fotbaliștii au rămas fără bani de Crăciun, dar au puterea să glumească. Deian Sorescu a spus că vrea să fie Moș Crăciun pentru Pablo Cortacero.

Ionuț Negoiță

Credit imagine: Eurosport

Dinamo pare că stă pe un butoi cu pulbere încă din momentul în care Ionuț Negoiță a dat clubul pe mâna noii conduceri, Pablo Cortacero & Co. Nici înainte nu era o situație prea bună pentru dinamoviști, însă problemele financiare nu erau atât de accentuate. Jucătorii își depun rând pe rând memoriile și vor cu orice preț să scape de tratamentul pe care-l primesc în "Ștefan cel Mare".
Deian Sorescu, unul dintre cei mai valoroși fostbaliști ai lui Dinamo, a avut o reacție savuroasă când a fost întrebat ce i-ar pune sub brad lui Pablo Cortacero: "I-aș pune o promisiune", a spus Deian Sorescu la Digi Sport. Jucătorul de la Dinamo a făcut aluzie la promisiunile săptămânale făcute de Cortacero în ceea ce privește problemele financiare ale clubului.

Dinamoviștii fac haz de necaz după ce Pablo Cortacero le livrează doar promisiuni

Neplătit cu lunile de Pablo Cortacero, lui Deian Sorescu i s-a făcut dor de Ionuț Negoiță, și a recunoscut asta într-o intervenție televizată: "O să înceapă să îmi fie dor de domnul Negoiță. Nu pot să fiu supărat, pentru că mie nu mi-a făcut niciun rău. Dacă pe dânsul nu l-a mai interesat clubul Dinamo, de aici a dat un scandal către suporteri, pentru că pe ei îi interesează clubul Dinamo, se vede.
Cine a știut că se va ajunge așa? Când te duci la un asemenea club trebuie să ai și responsabilități. La noi au fost doar promisiuni și vorbe. Nu m-am gândit când voi spune stop. Primul gând a fost să vin acasă cu familia să mă liniștesc, să petresc sărbătorile și după voi lua o decizie cu siguranță. Când ne vom reuni și vom afla lucrurile exacte vom lua o decizie, pentru că nu e normal ca cineva să își bată joc de noi", a spus Sorescu pentru Digi Sport.
Deian Sorescu a mărturisit că duce lipsa alertei de la homebaking: "Spaniolii veneau să ne spună că se rezolvă problemele cu banii, apoi găseau scuze, că sunt probleme la bancă, mai spuneau că sunt probleme de sănătate. Și noi am fost mințiți, dar și suporterii. Decât să ne promită diverse lucruri, ar fi mai frumos să ne trezim dimineața cu mesaj că ne-au intrat banii. N-am mai auzit de mult timp alerta de la homebanking, mi-e dor", a mai spus Sorescu pentru aceeași sursă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo