Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Iordănescu: "Fotbalul românesc are nevoie de VAR!" + Ce a spus despre revenirea lui Arlauskis la CFR

Cosmin Cioboata

Actualizat 01/03/2021 la 23:19 GMT+2

CFR Cluj s-a distrat în meciul cu FC Argeș, scor 5-0, în etapa a 25-a din Liga 1. Grație victoriei din Gruia, trupa lui Edi Iordănescu a egalat-o la puncte pe FCSB, în vârful clasamentului.

Edi Iordănescu

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj a trecut fără emoții de FC Argeș, scor 5-0, într-o seară de coșmar pentru formația piteșteană.
Edi Iordănescu s-a arătat foarte mulțumit de prestația jucătorilor săi în meciul din această seară. Tehnicianul lui CFR Cluj a dezvăluit că a lucrat mult la îmbunătățirea jocului ofensiv, iar rezultatele s-au văzut în duelul cu FC Argeș:
"Am reconstruit un moment bun, sunt trei jocuri fără gol primit. Vreau să atrag atenția și asupra meciului cu Voluntari, de acasă (n.r. - încheiat 0-0). Dacă marcam atunci repede, am fi avut alt joc.
Reconstruim profilul echipei, pasăm, vrem să avem multe ocazii. Mingea a circulat bine azi, am accesat des treimea adversă azi, așa au venit și golurile. Ne-am descătușat și aveam nevoie de o confirmare a jocului bun de la Mediaș.
Noi mereu am construit ocazii, oportunități. Azi am fost și mai inspirați la finalizare. Nu am închis jocul azi în repriza a doua, pentru că echipa are capacitatea să atace. Și schimbările au fost ofensive. Încercăm altceva, deși în trecut echipa asta a produs performanțe și rezultate.
Lucrăm foarte mult la un joc ofensiv, pozițional. Azi a funcționat și contra-pressingul, am recuperat multe baloane sus. Meritele sunt ale băieților. Ne așteaptă o deplasare grea la UTA Arad și trebuie să ne recuperăm jucătorii", a spus Edi Iordănescu, la finalul meciului din Gruia.

CFR Cluj - FC Argeș 5-0. Edi Iordănescu: "Fotbalul românesc are nevoie de VAR!"

Iordănescu a vorbit și despre introducerea tehnologiei VAR în fotbalul românesc, subiect extrem de discutat în ultimele luni.
De asemenea, antrenorul campioanei din Liga 1 a fost întrebat și despre revenirea lui Arlauskis la CFR:
"Fotbalul românesc are nevoie de VAR, are nevoie de acest efort. Arbitrajul românesc are nevoie de ajutor, pentru că e pus la zid de toată lumea. Trebuie să susținem arbitrii români, să le dăm încredere. Dacă putem să corectăm anumite scăpări, trebuie să facem acest efort. Este în slujba fotbalului.
Arlauskis e un portar valoros, care a făcut performanță la CFR Cluj. Trebuie să vedem dacă se va materializa transferul, momentan am fost concentrați pe joc. Dacă se va face mutare, vom avea trei portari extrem de valoroși, plus încă unul care vine din spate", a mai declarat tehnicianul CFR-ului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo