Isma Lopez a fost cel de-al patrulea transfer al conducerii spaniole a lui Dinamo în vară, unul dintre mutările privite cu încredere de fanii dinamoviști, însă visul suporterilor s-a transformat în doar câteva luni într-un real coșmar. Isma Lopez, printre primii veniți în Ștefan cel Mare, a fost și printre primii care au ales să plece cât mai repede, nemulțumit fiind de faptul că nu și-a primit banii.
Fundașul stânga, fost campion european cu naționala U17 a Spaniei făcând parte dintr-o echipă cu De Gea, Bojan Krkic și Iago Falque, a vorbit acum în presa din Spania despre expierența trăită la Dinamo. Acesta a mărturisit că și-ar fi dorit să continue în România, dar promisiunile neonorate ale investitorilor iberici l-au făcut să se întoarcă în țara sa natală. Acum, Isma Lopez și-a propus să rămână aproape de casă și a dat uitării decepțiile din România.

Isma Lopez, dezvăluiri despre promisiunile neonorate ale conducerii spaniole a lui Dinamo

Romanian Liga I
Dinamo a demarat discuțiile pentru înlocuirea lui Rednic! Cine a fost primul antrenor contactat
IERI LA 17:55
"A fost greu, m-am simțit bine acolo. Tot ce ni s-a promis arăta foarte bine. Fiind acolo mi-am dat seama de amploarea clubului. Am fost foarte fericit, am apărat un tricou istoric. Dar tot ce am vorbit despre îmbunătățirea facilităților și gestionarea zilnică nu a fost făcut. E un club mare, dar încă trăiește în trecut. Proiectul pe care ni l-au vândut a fost inexistent, nu a apărut. Nici contractul nu a fost îndeplinit și a devenit imposibil să continuăm așa. Asta mă întristează pentru că era un loc în care aș fi petrecut timp", a spus Isma Lopez, într-un interviu acordat pentru diariodenavarra.es.
La Dinamo, Lopez a fost la a doua experiență în străinătate, după ce a mai jucat în Cipru la Omonia Nicosia, în sezonul 2018-2019.Real Zaragoza B, CD Lugo, Athletic Bilbao, Sporting Gijon, Omonia Nicosia și CD Tenerife sunt cluburile pentru care a mai jucat Isma Lopez.
Romanian Liga I
Trică a răbufnit după remiza cu Dinamo! "Du-te la tine în țară! Păcălești fotbalul și pe mine!"
26/11/2021 LA 21:32
Romanian Liga I
Mircea Rednic, la un pas de despărțirea de Dinamo! Ce a spus după remiza cu FC U Craiova
26/11/2021 LA 21:14