Căpitanul echipei de fotbal Rapid Bucureşti, Cristian Săpunaru, care a provocat penalty-ul prin care FCSB a preluat conducerea în minutul 90+3, a afirmat la finalul partidei pierdute cu 3-1 de giuleșteni că arbitrul Istavan Kovacs i-ar fi spus, când i-a reproşat că a acordat uşor lovitura de la 11 metri, că îl poate da şi afară din ţară.
"Nu vorbim despre penalty, pentru că dacă vorbim despre penalty ar trebui să vorbim despre arbitru, şi eu din 2008, de la cazul Bricheta, nu am mai vorbit despre arbitri. Eu mi-am dorit să vorbesc cu arbitrul, dar nu se poate vorbi cu domnul arbitru. Mi-a zis că mă poate da şi afară din ţară. Dar nu vreau să vorbesc despre arbitraj", a afirmat Săpunaru al finalul partidei de pe Arena Naţională.

Istvan Kovacs, reacție după dezvăluirile lui Săpunaru

Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
IERI LA 07:22
Adevărul ar fi cu totul altul, susține Istvan Kovacs, care susține că veteranul rapidist ar fi recurs la amenințări. Centralul susține că toată discuția e înregistrată și e dispus să o pună la dispoziție organelor abilitate din cadrul LPF, pentru a se face lumină în acest caz controversat.
"Nu este adevărat ce a spus domnul Săpunaru despre mine! Oricum, meciul meu este înregistrat și nu aș vrea să-l fac de rușine publicând discuția dintre mine și dânsul în momentul în care mă amenință spunând: «Până la capăt, n-o scoți cu mine! Îți arăt eu, o să vezi!». Astea au fost cuvintele lui. Eu i-am spus doar că n-o să tolerez asemenea comportament din partea nimănui", a spus Kovacs pentru Gazeta Sporturilor.
FCSB e neînvinsă de 13 etape, în care are 12 victorii şi un egal. De partea cealaltă, Rapid are doar o victorie în ultimele cinci etape (două egaluri şi două eşecuri). În tur, Rapid a învins cu 1-0.
Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
19/01/2022 LA 07:27
Romanian Liga I
Rapid încearcă lovitura iernii în Liga 1! Giuleștenii vor un jucător cu 25 de selecții la națională
07/01/2022 LA 19:48