Delegarea lui Kovacs la unul dintre cele mai tensionate meciuri ale sezonului ridică semne de întrebare, mai ales având în vedere conflictele în care a fost implicat centralul în acest sezon.
La meciul dintre Craiova și FCSB, după o confruntare între Kelic și Florinel Coman, jucătorul lui FCSB a cerut penalty. Kovacs a considerat, cel mai probabil, că a fost vorba de o simulare iar răspunsul său pentru Coman a fost scurt dar nepotrivit: „Dispari!”.
Kovacs și-a cerut scuze după partidă:“Cuvintele pe care le-am folosit nu au fost cele adecvate și cele care sunt recomandate de Comisia Centrală a Arbitrilor. Comportamentul meu nu a fost unul abuziv, dar recunosc că am greșit.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
IERI LA 13:09
Îmi cer scuze față de jucător pentru cuvintele rostite. Am greșit, sunt om, am cedat presiunii partidei. Este prima dată când mi se întâmplă acest lucru și, cu siguranță, va fi și ultima oară. Sper ca arbitrii tineri să ia doar lucrurile pozitive din comportamentul meu, nu părțile negative!”
De asemenea, Kovacs a fost implicat într-un moment tensionat și cu antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, Edi Iordănescu. Antrenorul a încercat să le dea indicații jucătorilor săi, însă Kovacs a interpretat mesajul și l-a avertizat. La pauză, când Iordănescu a cerut explicații, a fost eliminat.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20