Dario Bonetti a plecat în țara natală, după eșecul usturător cu FCSB, scor 0-6. A fost a 5-a înfrângere la rând a tehnicianului, fără gol marcat, astfel că oficialii alb-roșilor au decis să îl demită.
Italianul nu s-a întors la București pentru a semna rezilierea, invocând că are COVID-19. Totodată, antrenorul a lăsat să se înțeleagă că i s-au făcut o mulțime de nedreptăți în perioada petrecută în Ștefan cel Mare. În ultimele zile, a apărut în presă o informație potrivit căreia Bonetti nu ar fi beneficiat de mașină de serviciu și ar fi fost nevoit să apeleze la jucători pentru a se deplasa. Nimic mai fals, garantează Mureșan, care a dezvăluit că italianul s-a purtat neprofesionist la plecarea din România.
"Nu știu cine vrea să lanseze pe piață aceste lucruri, dar nu sunt adevărate. Dario a avut mașină de serviciu și nu era dus în oraș de către jucători cu mașinile lor personale. În acest moment, cheia de la mașina de serviciu a lui Dario Bonetti se află la mine pe birou.
Romanian Liga 2
Dinamo, victorie cu 2-0, după un joc solid în fața lui FC Brașov! "Câinii", la 2 puncte de play-off
03/12/2022 LA 13:08
Dar știți cum a intrat în posesia mea? În momentul în care Dario a plecat în Italia, chiar ne întrebam ce o fi făcut cu mașina de serviciu? Nimeni din club nu știa nimic. Însă, dintr-o dată team managerul nostru a primit un telefon de la Dario, care i-a spus că ne-a lăsat mașina de serviciu în parcare în aeroport, iar cheia a lăsat-o pe roata de la mașină. Important este că până la urmă am recuperat mașina. Bine că nu l-a văzut careva pe acolo când a pus cheia pe roată", a spus Iuliu Mureșan pentru ProSport.

Bonetti nu a mai comunicat cu Dinamo

Dinamo se bazează în prezent pe tehnicianul Sorin Colceag, de la formația a doua, clubul din Ștefan cel Mare neputând să angajeze un alt antrenor (se vorbește tot mai intens despre un al 5-lea mandat al lui Rednic) până nu semnează despărțirea de italian.
"Nu am mai reușit să discut cu Dario după ce a plecat în Italia. Am încercat să dau de el la telefon și să vorbim, dar nu mi-a răspuns. Dacă am văzut că nu îmi mai răspunde nu l-am mai sunat", a mai declarat Mureșan.
Bonetti nu are de gând să semneze rezilierea, transmițându-i lui Dinamo - prin intermediul avocaților - că o așteaptă la tribunal. Din câte se pare, italianul nu și-ar dori doar salariile restante de la formația roș-albă (pe două luni), ci ar dori să încaseze contractul pe tot sezonul în curs, pentru o despărțire amiabilă.
CITEȘTE ȘI
DINU, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE DESPRE BONETTI: "O SĂ ÎȚI STEA MINTEA ÎN LOC"
Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
28/11/2022 LA 08:44
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59