Mijlocaşul lui Dinamo, Janusz Gol (35 de ani), a vorbit în presa din Polonia despre situaţia din "Ştefan cel Mare". Unul dintre primii fotbaliști transferați de iberici la Dinamo, Gol are restanţe financiare şi a anunţat că urmează să plece de la echipă dacă obligațiile contractuale nu sunt îndeplinite de șefii coordonați de Pablo Cortacero.
Mijlocașul polonez are unul dintre cele mai mari salarii de la Dinamo, însă nu s-a putut bucura de banii pe care spaniolii au promis că îi vor da. Janusz Gol a adunat restanțe salariale serioase și și-a pierdut total încrederea în investitorul Pablo Cortacero, iar de când a venit în Liga 1 s-a folosit doar de banii economisiți de-a lungul carierei.

Janusz Gol, dezvăluiri despre haosul de la Dinamo în presa din Polonia

Romanian Liga I
Dinamo a anunțat al 3-lea transfer al iernii! Cine e fotbalistul care vine să întărească apărarea
12/01/2022 LA 21:08
De asemenea, mijlocaşul a dezvăluit că Juan Camara şi Aleix Garcia nu au revenit, încă, la Dinamo: "Fanii s-au implicat, pentru că au văzut care e situaţia. Au ajutat clubul şi înainte, au cumpărat acţiuni în primăvara trecută. Caută investitori. Sunt de apreciat că fac ceva. Nu mai putem conta pe finanţatorul din Spania (n.r. - Pablo Cortacero). Juan Camara şi Aleix Garcia nu sunt cu noi încă. Nu cunosc motivele absenţei. Sper că vor reveni şi că vom juca în play-off.
Nu e uşor. Din fericire, sunt asigurat din punct de vedere financiar, astfel că situaţia de la Dinamo nu mă afectează atât de rău. Totuşi, fotbaliştii români s-au săturat. Nu e o situaţie în regulă. Vreau să văd ce se va întâmpla în zilele următoare. Dacă nu se schimbă ceva în zilele următoare, voi lua o decizie. Da, acum ne folosim doar de economii. Nu am primit niciun salariu la Dinamo. Aştept, sunt răbdător", a declarat Janusz Gol pentru publicaţia poloneză Sport.tvp.pl.
Janusz Gol a bifat 8 meciuri în naţionala Poloniei, iar de-a lungul carierei a mai evoluat la echipe ca Polonia - Stal, Belchatow, Legia Varşovia, Amkar Perm şi Cracovia. În Polonia a cucerit titlul cu Legia. Dinamo ocupă în prezent locul 11 în Liga 1. "Câinii" vor debuta în 2021 pe 13 ianuarie, de la ora 19:00, împotriva lui Hermannstadt.
Romanian Liga I
Dinamo poate lua gratis un jucător de la Clinceni! Pe cine vrea Stoican
12/01/2022 LA 12:57
Romanian Liga I
3 jucători importanți pleacă de la Dinamo în această iarnă! Unde se transferă Filip și Sorescu
11/01/2022 LA 15:41