În vârstă de 32 de ani, Fernandez nu se află la prima experiență în Liga 1. Spaniolul a fost legitimat până de curând la campioana CFR Cluj, care l-a împrumutat la Panetolikos (Grecia) în ultimele 6 luni.
De-a lungul carierei, Fernandez a mai apărat poarta formațiilor spaniole Numancia, Levante, Granada, Cadiz, Leonesa, dar și Real Madrid. Noul goalkeeper al lui Sepsi a bifat 2 apariții la clubul de pe Santiago Bernabeu, în perioada 2013-2014, ambele în La Liga.
Fernandez a avut mult mai multe apariții la echipa secundă a Realului, între 2010 și 2013: ibericul a apărat în 56 de meciuri. Fernandez s-a aflat în lotul lui Real Madrid în sezonul 2013/2014 din UEFA Champions League, la finalul căruia "galacticii" au câștigat prestigiosul trofeu.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
IERI LA 13:48

Jesus Fernandez, fostul portar al lui Real Madrid, a semnat cu Sepsi

Cei de la Sepsi se arată extrem de încântați de noua achiziție:
"Sepsi OSK a perfectat un nou transfer, clubul nostru a ajuns la un acord și cu portarul Jesús Fernández Collado. Goalkeeper-ul, în vârstă de 32 de ani, a semnat un contract valabil pe un an cu clubul nostru, cu opțiune de prelungire.
Ultima oară la Panetolikos (Grecia), Jesús Fernández a mai jucat în carieră, printre altele, la CFR Cluj, precum și în Spania la Leonesa, Cadiz, Granada, Levante, iar în 2014 s-a aflat în lotul lui Real Madrid care a cucerit Liga Campionilor.
Bun venit Jesús la Sfântu Gheorghe!", au scris oficialii din Sf. Gheorghe
Alături de Fernandez, Sepsi s-a mai întărit cu alte 4 transferuri: fundașul dreapta Panagiotis Deligiannidis (23 de ani), fundașul central Bogdan Mitrea (32 de ani), mijlocaşul ofensiv Bryan Nouvier (25 de ani) şi mijlocaşul Adnan Aganovic (32 de ani).
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32