Juan Camara a ajuns în România în luna septembrie a anului trecut. Mijlocașul spaniol a venit la Dinamo, sub formă de împrumut de la Jagiellonia, din Polonia. După numai 5 luni petrecute în "Ștefan cel Mare", jucătorul trecut pe la Barcelona a revenit la echipa-mamă.
Totuși, Camara este dornic să continue în Liga 1, motiv pentru care a acceptat oferta celor de la Universitatea Craiova.

Juan Camara, fostul mijlocaș al lui Dinamo, a semnat cu Universitatea Craiova!

Romanian Liga I
UTA Arad - CFR Cluj 0-1. Vinicius a adus victoria pentru trupa lui Edi Iordănescu
ACUM 6 ORE
Oltenii au anunțat că s-au înțeles cu mijlocașul iberic pentru un contract valabil până la finalul sezonului, cu opțiunea de prelungire până în 2024.
"Juan Cámara s-a alăturat lotului Științei. Începând de astăzi, jucătorul spaniol cu meciuri la prima echipă a Barcelonei și unul dintre cei mai apreciați jucători ai turului acestei ediții de campionat este component al echipei noastre.
Juan a semnat un contract valabil până în vara acestui an, cu drept de opțiune din partea clubului pentru o prelungire până în vara anului 2024. Mult succes în familia alb-albastră!", se arată în comunicatul emis de Universitatea Craiova.
În tricoul lui Dinamo, Camara a adunat 13 apariții, reușind să înscrie 2 goluri și să ofere 2 assist-uri.
De-a lungul carierei, ibericul a mai evoluat la Villarreal B, Barcelona B, Reus Deportiu, Miedz Lognica și Jagiellonia, înainte să ajungă în fotbalul românesc.
De notat că Juan Camara a bifat și 2 apariții pentru prima echipă a Barcelonei, în sezonul 2015/2016, reușind să ofere un assist.
Romanian Liga I
"Doar din recunoștință față de club!" Giedrius Arlauskis, gest superb pentru CFR Cluj
ACUM 17 ORE
Romanian Liga I
Un club din Liga 1 are pretenții europene și l-a ofertat pe Dan Petrescu! Ce salariu cere "SuperDan"
IERI LA 20:13