FCSB a reluat antrenamentele oficial. Antrenorul Bogdan Argeș Vintilă a fost și el prezent la baza sportivă din Berceni la prima sesiune de antrenamente de când s-a întrerupt campionatul. ProSport are imagini de la pregătirile clubului bucureștean.
Jucătorii de la FCSB nu au respectat însă distanța recomandată de autorități și nici nu s-au antrenat în grupuri sau pe rând așa cum au făcut, de exemplu, cei de la Arsenal, care au revenit și ei la antrenamente astăzi. Totuși, cei din staff au purtat măști de protecție și au păstrat distanța față de jucători.
La antrenamente nu au fost prezenți jucătorii care au intrat în șomaj tehnic: Alexandru Stan, Marko Momcilovic, Harlem Gnohere, Bogdan Planic, Adi Popa și Cristi Bălgrădean.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
17/09/2021 LA 13:48

E Premier League

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.
Canalele Eurosport nu suntdisponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32