FCSB a reluat antrenamentele oficial. Antrenorul Bogdan Argeș Vintilă a fost și el prezent la baza sportivă din Berceni la prima sesiune de antrenamente de când s-a întrerupt campionatul. ProSport are imagini de la pregătirile clubului bucureștean.
Jucătorii de la FCSB nu au respectat însă distanța recomandată de autorități și nici nu s-au antrenat în grupuri sau pe rând așa cum au făcut, de exemplu, cei de la Arsenal, care au revenit și ei la antrenamente astăzi. Totuși, cei din staff au purtat măști de protecție și au păstrat distanța față de jucători.
La antrenamente nu au fost prezenți jucătorii care au intrat în șomaj tehnic: Alexandru Stan, Marko Momcilovic, Harlem Gnohere, Bogdan Planic, Adi Popa și Cristi Bălgrădean.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

E Premier League

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.
Canalele Eurosport nu suntdisponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20