FCSB ia măsuri din cauza crizei cauzate de pandemia de coronavirus. Cum clubul nu are venituri în acest moment în care nu au loc partide, clubul a decis să reducă salariile jucătorilor. Florin Tănase, Florinel Coman, Ionuț Vînă, Vali Crețu și Ovidiu Popescu au acceptat solicitarea și vor semna astăzi pentru reducerea salariilor pe următoarea perioadă.
Vor urma și alți jucători să discute cu conducerea clubului, însă aceasta le-a transmis și un avertisment: dacă nu acceptă de bunăvoie să își reducă salariul la jumătate, acesta va fi redus cu 60% unilateral sau chiar vor intra în șomaj tehnic. Însă o astfel de practică nu are temei legal în Liga 1 iar cei de la FCSB au solicitat către FRF și LPF să fie implementată.

Ce spune agentul a 3 jucători de la FCSB

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Florin Vulturar este impresarul lui Olimpiu Moruțan și Aristidis Soiledis și a dezvăuit într-o declarație pentru Prosport că jucătorii de la FCSB au conștientizat că nu au altă opțiune în acest moment decât să accepte reducerea salariului pe o perioadă determinată.
Am vorbit azi noapte cu jucătorii mei de la Steaua. O să mai vorbesc și azi. Am vorbit și cu patronul echipei, iar dânsul mi-a explicat situația. Dânsul dorește să reducem salariile actuale pentru o perioadă de șase luni. Este o situație dificilă pentru toată lumea, atât pentru cluburi, cât și pentru jucători. S-au dat toate peste cap. Trebuie să găsim o variantă ca să fie bine pentru toată lumea, iar eu sunt sigur că o vom găsi. Nu cred că o să fie o problemă | Florin Vulturar
Reducerea salariilor este o practică deja obișnuită în Bundesliga pe perioada în care fotbalul este stopat de pandemia de COVID-19. Jucătorii unui club au decis chiar să renunțe în totalitate la salarii în perioada următoare!
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11