Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jucătorii lui CFR au revenit la Cluj pentru a fi testați de coronavirus. Cine este marele absent

Vlad Dumitrescu

Actualizat 06/05/2020 la 12:04 GMT+3

Dan Petrescu și-a chemat jucătorii la Cluj pentru a începe testele de coronavirus, însă marele absent a fost Giedrius Arlauskis.

cfr

Credit imagine: Eurosport

Toți stranierii din lot s-au întors la Cluj-Napoca pentru a începe testele urmând ca apoi să stea două săptămâni în carantina pentru ca sezonul să poată reînceapă în siguranță. Cel mai important absent a fost însă Giedrius Arlauskis, care, conform ProSport, a preferat să rămână în Lituania.
CFR l-a adus pe Cristi Bălgrădean tocmai în ideea de a-l înlocui pe Arlauskis, care este din ce în ce mai aproape de un transfer în Arabia Saudită, la Al Shabab. El se află spre sfârșitul contractului cu CFR și poate negoacia cu alte echipe.
”Am fost contactat de multe echipe în această perioadă. Am primit oferte din multe țări, dar nu vreau să speculeze cineva acum că am ofertă de nu știu unde. Cele mai multe telefoane le-am primit din Turcia”, a afirmat Arlauskis.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo