Toți stranierii din lot s-au întors la Cluj-Napoca pentru a începe testele urmând ca apoi să stea două săptămâni în carantina pentru ca sezonul să poată reînceapă în siguranță. Cel mai important absent a fost însă Giedrius Arlauskis, care, conform ProSport, a preferat să rămână în Lituania.
CFR l-a adus pe Cristi Bălgrădean tocmai în ideea de a-l înlocui pe Arlauskis, care este din ce în ce mai aproape de un transfer în Arabia Saudită, la Al Shabab. El se află spre sfârșitul contractului cu CFR și poate negoacia cu alte echipe.
”Am fost contactat de multe echipe în această perioadă. Am primit oferte din multe țări, dar nu vreau să speculeze cineva acum că am ofertă de nu știu unde. Cele mai multe telefoane le-am primit din Turcia”, a afirmat Arlauskis.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
ACUM 3 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
IERI LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32