Pe 12 septembrie, Juvhel Tsoumou a semnat cu roș-albaștrii și a debutat în echipa lui Vintilă peste alte trei zile, chiar în derby-ul cu Universitatea Craiova. Introdus pe teren în minutul 64, în locul lui Hora, Tsomou a fost decisiv: a adus toate cele trei puncte cu un gol marcat în minutul 88.
"Mă bucur că, în sfârșit, avem un atacant care dă cu capul. Este un plus, mai ales că noi n-am mai avut un astfel de vârf, cu talie", spunea la vremea respectivă președintele de imagine al roș-albaștrilor, Helmut Duckadam, la DigiSport.

Tsoumou, liber să plece de la FCSB

Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
IERI LA 20:20
Acum, soarta vârfului african pare pecetluită, odată cu plecarea lui Narcis Răducan. Fostul director sportiv a garantat pentru atacant, însă fotbalistul nu mai e văzut o soluție în acest moment.
Cum și Gnohere și Hora sunt apți, Tsoumou nu mai intră în planurile lui Vintilă, iar Digi Sport anunță că atacantul va fi lăsat să se transfere, din postura de jucător liber de contract, în iarnă.
Fostul jucător al lui Hermannstadt își va găsi, probabil, ușor echipă, evoluțiile sale din sezonul trecut recomandându-l. În stagiunea 2018-2019, Tsoumou a marcat de 8 ori pentru sibieni.
Romanian Liga I
Botoșani - FC U Craiova 1-1. Echipa lui Mutu a scăpat printre degete victoria
IERI LA 18:22
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32