Pe 12 septembrie, Juvhel Tsoumou a semnat cu roș-albaștrii și a debutat în echipa lui Vintilă peste alte trei zile, chiar în derby-ul cu Universitatea Craiova. Introdus pe teren în minutul 64, în locul lui Hora, Tsomou a fost decisiv: a adus toate cele trei puncte cu un gol marcat în minutul 88.
"Mă bucur că, în sfârșit, avem un atacant care dă cu capul. Este un plus, mai ales că noi n-am mai avut un astfel de vârf, cu talie", spunea la vremea respectivă președintele de imagine al roș-albaștrilor, Helmut Duckadam, la DigiSport.

Tsoumou, liber să plece de la FCSB

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Acum, soarta vârfului african pare pecetluită, odată cu plecarea lui Narcis Răducan. Fostul director sportiv a garantat pentru atacant, însă fotbalistul nu mai e văzut o soluție în acest moment.
Cum și Gnohere și Hora sunt apți, Tsoumou nu mai intră în planurile lui Vintilă, iar Digi Sport anunță că atacantul va fi lăsat să se transfere, din postura de jucător liber de contract, în iarnă.
Fostul jucător al lui Hermannstadt își va găsi, probabil, ușor echipă, evoluțiile sale din sezonul trecut recomandându-l. În stagiunea 2018-2019, Tsoumou a marcat de 8 ori pentru sibieni.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11