Eurosport

Jucătorul adus de Narcis Răducan pleacă! I s-a transmis că nu mai are loc la FCSB

Jucătorul adus de Narcis Răducan pleacă! I s-a transmis că nu mai are loc la FCSB

08/11/2019 la 14:08Actualizare 08/11/2019 la 14:13

Juvhel Tsoumou, jucătorul adus de Narcis Răducan la FCSB, va pleca în iarnă. Conducerea vicecampioanei nu crede în congolez și îi va permite să se transfere în perioada de mercato următoare din postura de jucător liber de contract.

Pe 12 septembrie, Juvhel Tsoumou a semnat cu roș-albaștrii și a debutat în echipa lui Vintilă peste alte trei zile, chiar în derby-ul cu Universitatea Craiova. Introdus pe teren în minutul 64, în locul lui Hora, Tsomou a fost decisiv: a adus toate cele trei puncte cu un gol marcat în minutul 88.

"Mă bucur că, în sfârșit, avem un atacant care dă cu capul. Este un plus, mai ales că noi n-am mai avut un astfel de vârf, cu talie", spunea la vremea respectivă președintele de imagine al roș-albaștrilor, Helmut Duckadam, la DigiSport.

Tsoumou, liber să plece de la FCSB

Acum, soarta vârfului african pare pecetluită, odată cu plecarea lui Narcis Răducan. Fostul director sportiv a garantat pentru atacant, însă fotbalistul nu mai e văzut o soluție în acest moment.

Fostul jucător al lui Hermannstadt își va găsi, probabil, ușor echipă, evoluțiile sale din sezonul trecut recomandându-l. În stagiunea 2018-2019, Tsoumou a marcat de 8 ori pentru sibieni.