Conform informațiilor DigiSport, Lafferty le-a transmis celor de la Sepsi că dorește să primească 18.000 de euro pe lună. Oficialii clubului sunt dispuși să îi ofere atacantului de 33 de ani un salariu considerabil, însă vor încerca să îl convingă pe nord-irlandez să mai scadă din pretenții.

În Liga 1 cel mai bine plătit fotbalist este Alexandru Chipciu (CFR Cluj, 25.000 de euro/lună) urmat de Florin Tănase (FCSB, 19.000 de euro/lună). Drept urmare, Lafferty ar deveni al treilea cel mai bine plătit jucător din campionatul românesc.

Romanian Liga I
CFR confirmă că Arlauskis e ca și semnat! "Va veni sigur"
ACUM 3 ORE

Kyle Lafferty în Liga 1

Kyle Lafferty a rămas liber de contract după despărțirea de Reggina, la începutul anului. Sepsi a intrat pe fir și l-a convins pe internaționalul nord-irlandez să vină în Liga 1, conform ProSport.

De 3 ori campion al Scoției cu Rangers (2009, 2010, 2011), Lafferty este golgheter-ul naționalei Irlandei de Nord, dacă se iau în considerare doar jucătorii aflați în activitate. Atacantul de 33 de ani a marcat 20 de goluri în 79 de apariții la națională țării sale și deține un CV impresionant.

De-a lungul carierei, Lafferty a evoluat la echipe precum Burnley, Rangers, Palermo, Norwich și Sunderland. Nord-irlandezul este renumit pentru jocul său aerian excelent, datorat fizicului său impresionant. Lafferty are o înălțime de 1,93 metri și "specialitatea" lui este reprezentată de golurile înscrise cu capul.

Romanian Liga I
Slovenii scriu de marea lovitură pe care FCSB o va da în vară: "Maribor nu va primi vreun cent"
ACUM 6 ORE
Romanian Liga I
Iordănescu: "Fotbalul românesc are nevoie de VAR!" + Ce a spus despre revenirea lui Arlauskis la CFR
ACUM 15 ORE