La finalul meciului de pe Arena Națională, Gheorghe Mulțescu a fost întrebat dacă George Țucudean se află pe radarul formației din "Ștefan cel Mare". Tehnicianul poreclit "SMURD"-ul a mărturisit că un astfel de transfer reprezintă un vis, ținând cont de perioada delicată pe care o traversează Dinamo.
"Ar fi un lucru extraordinar. Țucudean este un jucător foarte bun, dar un vis prea frumos pentru noi. Îi doresc multă sănătate. N-am mai vorbit cu el, nu știu ce face.", a spus Gheorghe Mulțescu, după meciul cu FC Hermannstadt.
Țucudean este liber de contract, după despărțirea de CFR Cluj. Atacantul de 29 de ani, cotat la 900 milioane de euro de site-ul transfermarkt.com, a mai evoluat la Dinamo în perioada 2010-2013, înainte să fie vândut la Standard Liege. Țucudean a revenit în "Ștefan cel Mare" peste 6 luni, sub formă de împrumut, pentru ca apoi să fie cumpărat de Charlton. De-a lungul carierei, atacantul a mai jucat la FCSB, AS Târgu Mureș, Pandurii și Viitorul Constanța.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Mulțescu a dezvăluit că nu știe nimic despre posibilitatea să fie înlocuit în următoarea perioadă, așa cum s-a tot discutat în presă. În același timp, tehnicianul "câinilor" a lăudat decizia noului patron spaniol, Pablo Cortacero, de a muta echipa pe Arena Națională la meciul cu FC Hermannstadt:
"Eu accept orice pentru Dinamo, în funcție de ce decid patronii. Dacă va fi nevoie să plec, accept. Dar am auzit multe zvonuri în ultimele zile și nu s-a întâmplat nimic. Eu îmi fac datoria în continuare. A fost o decizie foarte bună să jucăm pe Arena Națională. A fost unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre, cu multe ocazii. Cred că scorul normal ar fi fost 5-4.", a mai spus tehnicianul lui Dinamo.

Cosmin Contra ar putea reveni pe banca lui Dinamo

Postul lui Gheorghe Mulțescu rămâne incert, după ultimele discuții dintre conducerea iberică și Cosmin Contra, antrenorul care a mai pregătit-o pe Dinamo în 2017. Fost jucător în "Ștefan cel Mare" între 1996 și 1999, "Guriță" negociază în prezent cu Pablo Cortacero posibila venire pe banca "alb-roșilor" în următoarea perioadă.
Cosmin Contra a pregătit ultima oară naționala României, în perioada 2017-2019, terminându-și mandatul după ce "tricolorii" au ratat calificarea directă la Campionatul European. El a condus prima reprezentativă în 24 de meciuri.
Contra ar putea fi prezentat la Dianamo chiar după meciul din această seară, împotriva lui FC Hermannstadt.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58