Tehnicianul Edward Iordănescu a fost numit miercuri antrenor principal al formaţiei FCSB, el conducând în aceeași zi prima şedinţă de pregătire la baza sportivă din Berceni. Joi, antrenorul a stat de vorbă cu jurnaliștii pentru prima dată de la preluarea vicecampioanei României.
În vârstă de 29 de ani, Alexandru Crețu ar urma să fie primul fotbalist care va pleca de la FCSB de la venirea lui Edi Iordănescu la echipă. Fotbalistul a fost criticat dur de conducerea echipei după eșecul dureros din derby-ul cu Rapid, scor 0-1, iar acum își dorește să părăsească clubul.

Alexandru Crețu, primul jucător care pleacă de la FCSB după venirea lui Edi Iordănescu

Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
IERI LA 04:52
Potrivit Digi Sport, agentul lui Alexandru Crețu a cerut deja conducerii FCSB ca înețelegerea fotbalistului cu clubul să fie anulată. Edi Iordănescu este de altă părere și vrea ca jucătorul să rămână la echipă, însă Crețu ar fi luat deja decizia de a pleca, mai ales că are la dispoziție puțin timp până ce fereastra de mercato se va încheia.
Fost oficial la FCSB, Helmut Duckadam a comentat decizia lui Crețu: "El are dreptate. Am spus de la început, Crețu nu este fundaș central. L-au forțat acolo și a greșit pentru că nu era obișnuit să joace acolo. Edi ar trebuie să insiste pentru acest jucător, eu cred că este foarte util pentru FCSB, dar nu ca fundaș central! Dacă avea o ofertă mai bună, cred că ar fi mers acolo", a spus Duckadam la Digi Sport.
În vârstă de 29 de ani, Alexandru Crețu a ajuns în această vară la FCSB, liber de contract. El a semnat cu trupa lui Edi Iordănescu o înțelegere valabilă pe 3 ani.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10