Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Laszlo Balint confirmă interesul venit din Championship: "Am vorbit cu impresarul!"

Cosmin Cioboata

Publicat 11/11/2020 la 22:31 GMT+2

Laszlo Balint a confirmat zvonurile conform cărora s-ar afla pe lista lui Sheffield Wednesday, clubul care evoluează în Championship.

Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA Arad

Credit imagine: Eurosport

În această seară, în presa din Anglia s-a scris că tehnicianul celor de la UTA Arad se află în atenția lui Sheffield Wednesday, care recent l-a demis pe managerul Garry Monk. Printre numele aflate pe lista înlocuitorilor se numără și cel al lui Laszlo Balint, care are un început de sezon excelent în Liga 1, pe banca formației arădene.
Balint a confirmat intersul formației engleze, însă știe că va avea șanse minime să fie ales. Potrivit jurnaliștilor britanici, principalul favorit să ajungă pe banca lui Sheffield este Tony Pulis, care are o vastă experiență în fotbalul din Anglia, la echipe precum Crystal Palace, Stoke City și Middlesbrough.

Laszlo Balint, pe lista lui Sheffield Wednesday: "Mi-a confirmat impresarul!"

Balint a dezvăluit că Bogdan Apostu, impresarul său, se ocupă de negocierile cu Sheffield, echipă cu 4 titluri de campioană a Angliei în palmares:
"Sunt niște zvonuri, sunt niște contacte. Se ocupă Bogdan (n.r. - impresarul său), am vorbit cu el. Eu sunt 100% concentrat la UTA. În cazul în care avansează negocierile, vom vedea despre ce este vorba.
Am avut o discuție cu Bogdan în această seară în care mi-a confirmat interesul celor de la Sheffield Wednesday. Este un interes la nivel de contacte preliminare. Eu i-am spus că mă voi interesa doar atunci când lucrurile vor începe să se concretizeze. Din respect pentru suporterii de la UTA, voi rămâne concentrat pe munca de la club.
Lucrăm foarte mult la UTA în această pauză internațională, este un prilej pentru noi să analizăm ultimele rezultate din campionat.", a spus Laszlo Balint, pentru Digisport.

Laszlo Balint ar putea antrena în Anglia: "Este adevărat, suntem în contact cu Sheffield!"

Bogdan Apostu a declarat pentru Gazeta Sporturilor că Laszlo Balint ar putea ajunge la Sheffield dacă principalul favorit, Tony Pulis, nu va ajunge la un acord cu board-ul englezilor:
"Este adevărat, suntem în contact cu cei de la Sheffield. După cum știți, eu l-am dus și pe Sergiu Buș acolo, am păstrat o legătură foarte bună cu ei. Am și o relație foarte bună cu un agent care intermediază mutările de la Sheffield.
În acest moment negociază cu un antrenor important, cu experiență, iar în cazul în care negocierile nu vor ajunge la un consens, Balint e primul pe listă. Vă dați seama că ar fi o mutare importantă pentru noi, pentru cariera lui. Ne bucurăm să vedem că este interes de la acest nivel.", a declarat Bogdan Apostu, pentru Gazeta Sporturilor.
Nigel Pearson, fostul manager al lui Watford, Leicester și Southampton, este al doilea nume de pe lista șefilor englezi. De notat că Pearson este o adevărată legendă la Sheffield, echipă pentru care a evoluat timp de 7 ani, în perioada 1987-1994. Paul Cook, ultima oară pe banca lui Wigan, este un alt manager aflat în atenția board-ului "bufnițelor".
Sheffield Wednesday a devenit de 4 ori în istorie campioană a Angliei, în 1903, 1904, 1929 și 1930.
Pentru Laszlo Balint, o numire pe banca lui Sheffield ar reprezenta cu siguranță lovitura carierei de antrenor. Până acum, tehnicianul român le-a mai pregătit pe Unirea Târlungeni, Academia Clinceni, ASA Târgu Mureș, Csikszereda Miercurea Ciuc, Sportul Snagov și Metaloglobus.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo