Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Universității Craiova

Nicu Savin

Actualizat 26/07/2021 la 17:20 GMT+3

Laurențiu Reghecampf a fost anunțat astăzi ca noul antrenor al Universitîții Craiova, echipă cu care a semnat astăzi un contract valabil pe 2 ani.

Laurențiu Reghecampf

Credit imagine: Getty Images

La numai câteva zile de când l-a demis pe Marinos Ouzounidis, CS Universitatea Craiova și-a găsit antrenor.
Laurențiu Reghecampf va fi managerul oltenilor în următorii 2 ani. Astfel, tehnicianul de 45 de ani revine în Liga 1 după o pauză de 4 ani, perioadă în care a antrenat mai multe echipe din zona Golfului.
Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a clubului din Bănie. Noul antrenor își va intra în rol de mâine, astfel că primul meci al lui Reghe la noua sa echipă va fi returul pe care Craiova îl va juca împotriva albanezilor de la FK Laci, în turul doi preliminar din Conference League. Oltenii au pierdut în tur cu 1-0, astfel că au nevoie de o victorie la 2 goluri diferență pentru a-și continua aventura europeană.

Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Universității Craiova

Reghecampf nu este la prima aventură la Craiova. La începutul carierei sale, acesta a mai pregătit pentru o scurtă perioadă echipa din Bănie, în 2011, înainte ca în capitala Olteniei să aibă loc împărțirea echipei fanion în două formații.
Ulterior, Reghecampf a obținut performanțe notabile pe prima scenă a fotbalului românesc, obținând 2 titluri de campion cu FCSB (2012-2013 și 2013-2014) și o Supercupă a României (2013-2014). În 2014 a plecat la Al Hilal (Arabia Saudită) și avut și un scurt mandat pe banca bulgarilor de la Litex Lovech, înainte de a se întoarce la FCSB. A 2-a aventură a lui Reghecampf la cârma "roș-albaștrilor" nu a fost la fel de prolifică precum prima, iar în 2017 antrenorul a părăsit din nou fotbalul românesc. În ultimii 4 ani, Reghe a antrenat 3 echipe din Golf: Al Wahda și Al Wasl (Emiratele Arabe Unite), respectiv Al Ahli (Arabia Saudită).
Aducerea lui Reghecampf pe banca echipei, reprezintă o garanție că Universitatea Craiova are planuri mari în acest sezon, principalul oboectiv fiind câștigarea titlului în Liga 1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo