FCSB s-a calificat în finala Cupei României, după ce a trecut și în meciul retur de Dinamo, dar soarta lui Vintilă e decisă. Acesta și-a pierdut total autoritatea în vestiar, iar conducerea a înțeles că, în măsura în care va miza și în viitor pe antrenori fără experiență, care acceptă fără rezerve implicarea șefilor în alcătuirea echipei, titlul nu va putea fi obținut, independent de valoarea lotului.

Toni Petrea, "deschizător de drumuri" pentru Reghecampf la FCSB

Vintilă va mai conduce vicecampioana de pe bancă doar în partida contra Craiovei, urmând ca Toni Petrea, cel care i-a fost alături lui Reghecampf timp de 10 ani, din postura de secund, să preia echipa. În acest moment fostul antrenor de la FCSB nu se poate întoarce, însă numirea fostului său asistent e un indiciu clar că Reghe și FCSB vor colabora în viitorul apropiat. Cel puțin de asta e convins Ilie Dumitrescu, care a explicat care ar fi planul roș-albaștrilor pentru banca tehnică.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
"Probabil că există o înțelegere, e o altă interpretare, pentru ca încet-încet să se obișnuiască lotul acesta de jucători cu noile metode de pregătire, să reintre într-un alt tip de efort. N-ar fi o surpriză.Eu cred că Reghecampf își dorește să revină aici. Cred că este realizat din punct de vedere financiar. Poate dorește să facă din nou performanță, poate vrea un nou titlu sau să aibă prezențe în cupele europene. Poate asta contează mai mult", a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Reghecampf vrea la FCSB pentru că țintește naționala

Varianta este îmbrățișată și de fostul președinte de imagine al FCSB, Helmut Duckadam. Țelul lui Reghecampf ar fi echipa națională, mai ales că Mirel Rădoi a dezvăluit de curând că nu va continua la prima reprezentativă dincolo de 2022, an în care îi expiră contractul.
Eu cred în varianta că Reghecampf ar vrea să se întoarcă, mai ales după declarațiile lui Mirel Rădoi, care vrea la un moment dat să preia o echipă de club. Și întorcându-se la FCSB, ar avea șanse la echipa națională. Acesta ar fi traseul pe care îl urmărește Reghe | Helmut Duckadam.
De notat că FCSB a fost în discuții avansate și pentru întoarcerea lui Tommy Neubert, cel care e văzut de mulți drept principalul arhitect al rezultatelor obținute de Reghecampf. Cu el preparator fizic, roș-albaștrii au putut să se lupte de la egal la egal cu Chelsea, în Europa League, astfel că revenirea lui ar fi garantat că fotbaliștii vor fi pregătiți la cel mai înalt nivel din punct de vedere fizic. Totuși, contractul avut de german cu Al-Wasl nu a putut să permită încă mutarea. Cel mai probabil, după ce Reghecampf va găsi o modalitate de a se despărți în condiții amiabile de formația din Emirate, acesta va veni "la pachet" la FCSB cu celebrul preparator neamț.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20