Koljic a avut prima mare ocazie a meciului, când bosniacul a tras în zid dintr-o lovitură liberă. Sepsi, formația pregătită de Leo Grozavu, a replicat prin Florin Purece și Radoslav Dimitrov. Trupa lui Cristiano Bergodi a avut ultima mare ocazie a primei reprize, prin Valentin Mihăilă. Puștiul Craiovei a tras în portar din câțiva metri.
Sepsi a ieșit mai bine de la vestiare și putea să deschidă scorul prin Adnan Aganovic, dar lovitura sa de cap a fost respinsă de Mirko Pigliacelli. Universitatea Craiova a fost echipa care a dat lovitura pe final. Koljic a adus victoria în minutul 88, după o pasă printre fundași expediată de Bărbuț.
Atacantul oltenilor a reluat la colțul scurt, rămas cu poarta goală în față. În ciuda faptului că gazdele au reclamat un offside, arbitrul Radu Petrescu a validat golul. Cei de la Sepsi au cerut și o lovitură de la 11 metri pe final.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
IERI LA 09:32

Leo Grozavu a criticat aspru arbitrajul de la meciul Sepsi vs Universitatea Craiova

Suspendat la meciul de astăzi, Leo Grozavu a oferit o reacție la final, în care s-a plâns despre modul în care echipa sa este tratată, prin comparație cu celelalte formații din Liga 1:
"S-a întâmplat ca în campionatul trecut. Suntem cea mai dezavantajată echipă! Deși mulți s-au plâns, diferența este uluitor de mare față de alte echipe. Am avut un penalty pe final, iar faza golului lor nici nu mai trebuie comentată, a văzut toată lumea.
Dar asta e, unii sunt Dumnezei și alții sunt plebea poporului! Sunt arbitri care chiar nu vor, e rea intenție, să vezi împingere din spate și să nu dai nimic. Nu știu ce viteză are Koljic, dar se vede că a marcat de la jumătate de metru, iar apărarea noastră era la câțiva metri, nu putea ajunge așa repede.", a spus Leo Grozavu, după meciul dintre Sepsi și Craiova.
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
22/09/2021 LA 05:37
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
21/09/2021 LA 09:36